Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.005
- 36.513
- 3.798
Sol stoperi yedeklemek için iyi olabilir ya bu yada Ahmetcan Kaplan. Ümit Akdağ'nın menajeri işi imkansız kılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail'in neyini seviyon
Hangisi daha hain acaba. Emin zaten istemiyordu bizi anladığım kadarıyla.Alalım Yusuf’u da, bizim altyapıdan çıkma fenere gitmeli bir herif
Emin’i niye almadık bu durumda, daha ucuza da gelirdi.
İkisi arasında ahım şahım fark var mı emin değilim
Hainlik yarışı son sürat devam ediyor.Alalım Yusuf’u da, bizim altyapıdan çıkma fenere gitmeli bir herif
kalkın mahvolduk baby lemina kactı
Yusuf 13 yaşında gitmişti, bazen tesis yakınlığı da sebep oluyor buna.Hangisi daha hain acaba. Emin zaten istemiyordu bizi anladığım kadarıyla.
Yusuf 13 yaşında gitmişti, bazen tesis yakınlığı da sebep oluyor buna.
Ben bu hainlik mevzularına da genel olarak karşıyım, orada burada başka yerde her topçu oynayabilir.
Herkes her takımdan rahatça topçu alsa bu mevzular zaten olmaz.
emin gelmedi bence menajeri mirsad olandan hayır gelmezdi zatenAlalım Yusuf’u da, bizim altyapıdan çıkma fenere gitmeli bir herif
Emin Başakşehir'e gidince bizi takipten çıktığı için dedim onu. Mehmet Topal gitti oynadı kimse bir şey demedi mesela. Bir sıkıntı olduğu belli, Yusufta sıkıntı olmayabilir zaten gelirse faydalı olacağını da düşünüyorum ben de.Yusuf 13 yaşında gitmişti, bazen tesis yakınlığı da sebep oluyor buna.
Ben bu hainlik mevzularına da genel olarak karşıyım, orada burada başka yerde her topçu oynayabilir.
Herkes her takımdan rahatça topçu alsa bu mevzular zaten olmaz.
Abdülkerime iyi rotasyon olur.
saatte 1 km hıza zor çıkabilen abdülkerimin kendisi rotasyon olsa daha makul olmaz mı heis
Niyeki 11 yabancı sahaya cikabiliyonGeçen sene abdülkerim total performans olarak davinsondan daha iyiydi. Yerli statüsünde ayağı sağlam hava toplarında etkili çok kolay vazgeçilebilecek bir profil değil. Yabancı sınırı olmasa dediğin mantıklı olurdu