Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    131
  • Bu anket kapanacak: .
Yönetim zaman kazanmak için piyasayadaki tüm wonderkidleri yem atıyor bence istenen paraları bağlacak durumumuz yok hele realdekiler imkansız

Valla sut olayina hasretim, yaydan sut atacak adama her sekil kabulum. Sara buyuk hayal kirikligi yaratti bende o konuda

osimhenli oyuna bizim takımda düz ayaklı kanat daha iyi sanki
4 kanadın ikisi ters olmalı bence. Topçu sağına/soluna çekip şutla skor yükünü paylaşacak biri lazım. Bir de kapanan takıma içeriye kat ederken ters ayak daha etkili. Misal Yunus
Sane'den bunu bekliyordum aslında ama yeterli katkıyı veremedi o açıdan. Barış'ta sağda daha iyi bence. Sane yi satıp sola Trossard vb biri alınsa daha etkili oluruz gibi geliyor bana.

10 numara pozisyonunda bizim işimizi can mı daha iyi görür enciso mu? Osi için hangisi daha iyi olur mesela?

Can Uzun hem maliyetli hem net profilimiz değil.

İstemiyorum açıkcası
Maliyetli kismina lacagi maasi da dusunerek bakmak lazim acikcasi(yerli cunku bide TL uzerinden maas) ama bonservis kismi paket ya da degil 40 45 in altinda olmayacak belli.(Her oyuncuya maasi ile total maliyet olarak bakmak daha dogru ismi gecenler ya ugocukwo da oyle-yonetimin epey -belki tranaferden de cok- zayif oldugu nokta maas dengesi isi)

Maliyet disi konusursak isterim, enteresan oyuncu bence acikcasi.

Ajax, Azzedine Ounahi'yi kadrosuna katmak istiyor.

🔸 Oyuncunun 25 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunsa da bu fiyatı düşürmek için Girona ile pazarlığa devam ediyorlar. (Fabrizio Romano)

10+4 mevcut durumda yerlilerden ayrılan vs olmaz ise lig özelinde net bize yarar ama şlde ileri gitmemiz pek mümkün değil. Şlde gene ilk 24 yapıp 1 tur kaza bela geçebilsek iyidir ligi götürmek önemli

Biraz da olsa düşünebilen bi fenerli

Bunlar bence Yusuf Akçiçek olayında olduğu gibi arabistan ı kullanıp gönderecekler.
acun epl ye çıktı ama belki 1-2 oyuncu için de o yardım eder. bir şekil yolunu bulurlar. Yoksa bu kadar yeni yabancıya girişmelerinin başka izahı yok.
hepsinin de fesih bedellerini verecek halleri yok herhalde.

sanchez-sallai-singo-jakobs-torreira-sara-lemina-sane-osimhen

buraya bitik icardiyi yazmadığımız sürece +
singodan da çıkıp 2 adet üst düzey yabancı eklersek 10 yabancının tamamı ok diyebiliriz
o zaman ensico/ugochukwu felan bi anlamı olur

yerli kalitesi olarak şikecilerin çok önündeyiz ama yabancı kalitesinde greenwood olursa önümüze geçebilirler

kante-guendouzi-asensio-skriniar-greenwood-muriqi-ake-talisca-osterwold-talisca

bu senaryoda bile musaba/semedo/ederson/brown felan kadroya yazılamıyor

biz gerekirse son güne kadar bekleyip 2 adet a+ yabancı çekebilirsek hiçbir sorunumuz yok, hatta bu yabancı kuralı miadı dolan doymuş kadronun geçiş sürecinde işimize bile yaramış olabilir

yeter ki icardinin maaş kontenjanını mertens gibi hak edecek birine gömelim

-----Uğurcan----
Maliyetli kismina lacagi maasi da dusunerek bakmak lazim acikcasi(yerli cunku bide TL uzerinden maas) ama bonservis kismi paket ya da degil 40 45 in altinda olmayacak belli.(Her oyuncuya maasi ile total maliyet olarak bakmak daha dogru ismi gecenler ya ugocukwo da oyle-yonetimin epey -belki tranaferden de cok- zayif oldugu nokta maas dengesi isi)

Maliyet disi konusursak isterim, enteresan oyuncu bence acikcasi.

Hiç tl cinsinden diye kendimizi kandırmayalım. Gelip performans verirse sözleşmesi devam ederken zam yapan yönetimimiz var çünkü

Geri
Üst Alt