Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
Bende onun haberinin çıkmasını bekliyorum da haber çıkmadı bir daha. Acayip potansiyel var o çocukda
Tam İsmaile Sarr havası veriyor
Sarr da sonradan acayip vites atti
Bizim lig için üst düzey fizik kalite zaten
Merkez orta sahayı da iyi kurarsan kim kimi alıyorsa alsin

Katılmıyorum.Hala nasıl olurda şu taraftara laf sokmaya çalışırsınız.tabiki absürd yorumlar olacakk.Oda normal yahu binbir çeşit insan var.Ama şurada gördüğüm yorumlar sosyal medyada gördüğüm yorumlarda gerçekten işi bilen doğru analizler yapan taraftar oldukça fazla.
Başımızda rezil bir yönetim var.Artık görün bunu.
Artık yok yabancı sınırı yok siyaset yok o yok bu gibi argümanları şu yönetime kalkan olarak kullanmayın.
Tekrar söylüyorum göreve sırf reklamnın kralını yapmaya gelmiş içerdi sürekli ego savaşı veren kendi menfeatlerini Galatasarayın menfeatlerinin önüne koyan adamlar mevcut.
Bu durum senelerdir değilmşyor.Bir tek erden timur geldi bu klübe onunda başını yedi bu Galatasaraylılktan nasibini almamış adamlar.
Şu dört senede bak bakalım transferde başarı oranı nedir.
Sanırım yorumu yanlış anlamışsınız ben yönetimi savunmadım ki bence de yapılan çok yanlış var yönetimsel olarak benim demek istediğim transfer konusunda olanlar 10+4 kuralı var mecburen 4 tane genç oyuncu olacak ve bizim lige isimli genç oyuncu getiremiyorsun ister istemez adı pek duyulmayanlar da olabilir hangi isim çıksa bu olmaz bu kimdir bununla mı şampiyon olacaz yorumları bana garip geliyor ben de isterim hepsi isimli yıldız olsun ama kural koydular +4 diye mecbur genç oyuncu olacak son dört yılın şampiyonu olarak herşeyde yangın yapmak o gitsin bu istifa etsin demek bana pek doğru gelmiyor açıkçası üstelik daha zaman da varken ilk resmi maç ağustosun ortasında olacak ben de isterim tüm transferler şimdi bitsin ama kolay değil parası oyuncunun isteği şusu busu iki
süper transferimiz icardi ve osimhen son günlerde geldi mesela yapılan bu yangını gereksiz bulduğumu belirttim yoksa yönetimi savunmuyorum yanlışları elbette ki çok

Hakkında haber çıkmaya en yakın iki kişi diao ve franculino astrolojik acidan

Sonra panaromenko

Panoromenko icardinin topla giden versiyonu gibi açıkçası.Bildigin oyun görüşü var,icardi gibi ara paslari falan.

O cüsse ile top sürüp çalım atabiliyo

Tuhaf

Mesele beğenmeme değil. Oyuncu profili şuan senin net ihtiyacın mı tartışalan nokta bu.

Playmaker oyuncumuz yok sonra ağlıyoruz kapanan takımları açamıyoruz diye

Fenerde Asensio,Greenwood gibi berbat oynasan bile her an skor yapacak adamlar var. Ama sen elindeki mevcut adamlarla hep tempo yapmak zorundasın. 1-2 tanesinin sakat ve ceza durumu aynı anda dek geldiğindede çöküyorsun
Playmaker olarak bakacaksak Greenwood playmaker değil ki? Greenwood, bitirici, skorer kanat forvet.

profil olarak hem kanada hem de 10 numaraya gelecek oyuncunun 15 gol + yapması lazım

Osimhen dışında gol atacak adam yok takımda. İmkan varsa enciso + can birlikte alınması gerek.

Valla dibe inimesini ben bekliyorum ama olmuyor bizim oyunda iste ortashaa eksik ve ileriyi destekleyenedigi icin.

Ligde ozellikle sana apacik ve alan birakarak oynamayacak kimse sana birkac deplasman haricinde. Hep kapali sistem(ki DK nin ilk yarisinda her mac bunu izledik iyi ve kotu sekilde) . Nadir de olsa cizgiye inilen her topta tehlike yarattik sayilir ezbere ortalar olmadikca (o pozisyonlarda da yaya seken top hep rakibe gecis olarak dondu, torreira ileride kaliyordu, sara agir ya da zayif sutla cikiyordu karsimiza vs vs). Yunus bu konuda ara paslari servis edebildi ama her zaman degil. Istikrarli olamadik bence o konuda

Ozetle bence hucum hattimizin potansiyelinin daha aziyla sampiyon olduk gecen sene.Ki sans faktorumuz de vardi vasat fenerin hakemlere ragmen 90+ da biraktigi puanlarda var. (Bence tabi bu)

Edit: son senesi mi emin degilim, 2 yillik mi anlastik saneyle?
Ziyech i bile arar olduk yeminle.Hic tahmin etmezdim.

1783854859960.webp

Geri
Üst Alt