Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Bu anket kapanacak: .
'İsmail Yüksek, Lesley'den 3 gömlek üstün' diyen bir adamı dinlemek bir yana, akıl sağlığı yerinde mi acaba diye düşünmek lazım.

İsmail'in Lesley'den 3 gömlek üstün olmasını geçtim, herhangi bir halısaha topçusundan 3 gömlek üstün olma ihtimali yok..

İsmi geçen Lesley, Enciso U23 kontenjanı için gayet yeterli adamlar..

Asıl sıkıntı diğer 10 kontenjanda.. Bu dombili beyi gerçekten bekliyor muyuz? Bekliyorsak bu nasıl bir aptallıktır? Keza Lemina aynı şekilde.. Bu ikisinden çıkıp direkt ilk 11 yapacak 2 tane tartışmasız isim alınmadığı müddetçe bu yıl çok sıkıntılı geçer.. Sara, Sallai, Singo için de aynı şeyler geçerli ancak bütçe yoktur o kadar..

U23 hakkimizi bu bölgeye kullanır mıyız sence?
Ortasaha (2 tane- nhaga dahil haric konusuda var, kalacaksa zaten 3 oluyor burasi)
Forvet 1 tane

1 tane kaliyor hakkin, stoper diye dusunuyordum ben kanattan ziyade ama lemina kalirsa belli olmaz , gelmeyi kabul eden oyuncu profilleri de etken tabi. Belli olmaz. Sagdan ziade sol kanat olabilir belki olacaksa (yunus sane sallai var elinde sag taraf icin kagit ustunde)

Lesley tarz olarak bize uyar mı
Fizik kalite vesaire bu seviyeye çıkmış bir oyuncu kalitesini eleştirecek değiliz ama bizim takımda daha klasik kesici 6 numaralar Uzun süredir iş yapmıyor
Şampiyonlar Ligi maçlarında da o alanı kapatamadığımız maçlar oldu bu taraftan da bakmak gerekiyor

Uguçukvu topu alıp yanına veren bir adam. Torreira ile beraber oynarlarsa kreatif olamayız.

Set oyunu oynamıyor bizim takım, Yunusun biraz teknik versiyonu gerekiyor bize Enciso uygun profil gibi. Bugün elit bir oyun kurucuda alsak bizim sisteme uyacağını düşünmüyorum. Mertens çok büyük piyangoydu o tarz bir adam bulmamız zor tekrar.

Bunlar bence Yusuf Akçiçek olayında olduğu gibi arabistan ı kullanıp gönderecekler.
acun epl ye çıktı ama belki 1-2 oyuncu için de o yardım eder. bir şekil yolunu bulurlar. Yoksa bu kadar yeni yabancıya girişmelerinin başka izahı yok.
hepsinin de fesih bedellerini verecek halleri yok herhalde.
Heriflerde amrabat becao falan var hala.
Sat gönder hadi eyvallah da götlerine bunun üzerine minimum 20 milyonluk maliyet kaçacak ki daha uefa 2026yı değerlendirmeye alacak. Üzerine 2026-2027 derken bunlar çok pis bir şekilde patlayacak.
Dertleri avrupa falan değil elbet ama önce kadro kısıtlaması peşine de transfer yasağı yolda

Playmaker 10 numara direkt elimizde paylar çünkü Okan hocanın oyununa en uymayacak 10 numara profili. Oyun kurmaya yönelik bir oyunumuz yok ve 4 yıldır hiç olmadı. Bu profilde bir adam alırsak aldığımız adamın da değerini düşürürüz. Çünkü ona uygun bir oyun, set hücumları sahada olmayacak. 8 numarada Sara bile Okan hocanın GS'si yerine set oynayan başka bir takımda oynasaydı belki şu anda üst seviye takımlara 30-40 bandında transferini yapmıştı.

Biz ise ön alanda baskıyla kazanılan toplar sonrasında rakip savunmayı dengesiz yakalayıp skora gitmeye çalışan, geriden çıktığımızdaysa Osimhen'e uzun vurup seken topa basarak pozisyona girmeye çalışan bir takımız. Bize uyacak adam topu eveleyip gevelemeyen presli, skorer 2. forvet/10 numara tadında topçular.

C.Uzun işin skor yapma kısmında cuk oturuyor ama pres kısmı soru işareti. Enciso da pres ve dikine oyuna kısmında cuk oturuyor ama onda da skor kısmı soru işareti

Kariyerlerinde şampiyonluk baskısı yaşamamış oyuncularla nasıl olacak o iş. Doğru karışım yapmak gerek.
Dogru karisim zaten Osimen Franculino nun yaninda orta saha Sara Torreira Lemina duruyor defansta Davinson duruyor biz ana kadroyu koruyup ayni zamanda gelecegi kurtararak gidersek hem oyuncular dinlenir hem tempolu oynariz.

Sana birşey soyleyimmi söylediklerinin altına sonuna kadar imzamı atarım lakin forumda bile su yazdıklarına sövecek yüzlerce taraftar var.İsim olsunda akçesi ne olursa olsun.Sana soruyorum Saneye yıllık efektif ne kadar verirsin?Gidip Fransa 2.liginden 300-500 e sağ açık alsak belki çok daha fazla verim alabiliriz belkide kendi olisemizi yaratırız.Ama anlatamıyoruz ki maalesef.
Vallahi saneye hadi geçmişi vs hattına vereceğim maximum 4 milyon o da gönül hatır ilişkisi.

Benim kıyasım net bu konuda.
İcardi gelip buranın içine geçtiğinde total maaşı neydi, osimhen keza öyle. Bu adamlar 7 milyona gelip sana toplamda tüm getirisiyle birlikte minimum 50şer milyonluk hacim yaratıyorsa saneden de beklentim o olur.
Büyük hayal kırıklığı bende. Şu ligde benim tanıdığım sane burayı öttürmeliydi.

Hadi performans veren 30 yaş üstü sözleşmesi bitenleri geçiyorum onlardan da iyi kötü aldık maaşları karşılığı olmasa da.

Şurası bence skandal

Sane 9+3
Singo 5,5
İlkay 5
Sara 3,5

Koca bir çukur.
Sadece şu maaşlar her sene bir wonderkid bonservisi.

Torreira da aldığının karşılığını vermedi bu sene ama 3 yıldır çok hırpaladık onu, ayrı yere koyuyorum. Aşk hayatı, aile derken kafası da bulanıktı. Bu sene de dinlenme senesi olsun.

Bu yılkı 3 tane dev avrupa zaferimizin tek bir ortak noktası var saha içinde

Bu adamdan kurtulmak elzem

Geri
Üst Alt