Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
R.tas Can'in artisi ne full ensicoyu ovmussun her yonden ? Niye daha cok sey vaad ediyor ? Bildigim ikisi de benzer tarzda adamlar ben Can'da oyle playmakerlik falan goremedim..
Can kaleye yaklaştıkça oyun görüşü daha geniş olan bir oyuncu gol iç güdüsü çok yüksek ceza sahasında pozisyon alması falan çok daha iyi son vuruşları da seviye olarak daha yukarıda yani Can komple bir paket ama Enciso saf yetenek çok daha gösterişli bir oyuncu , örnek verip benzetme yapmak istemiyorum ama mesela Can Alex de souza ama enciso Shalke zamanındaki lincoln gibi . Alex daha çok skor odaklı oyuna direk etki ediyor ama lincoln daha göze hitap ediyor. Bide enciso direk kanat oynayacak kadar hıza ve dengeye sahip , Göze çok hitap ediyor .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum özet geçeyim işin görsel şov kısmında can uzunun çok çok önünde bir oyuncu ama komple oyuncu olarak can daha çok şey vaad ediyor , şöyle deyim hani ronaldinhoyu doya doya izleyen insanlar hep onu en iyiler arasına yazar işte encisoda öyle bir gösterişli futbolcu tabi seviyesi oralarda değil ama gelirse gidene kadar ağız açık izletir gittikten sonra da senelerce yerine o tarz adam arayıp editler yaparız . Top sürme becerisi çalım özelliği Candan 4 5 kat daha iyi daha hızlı ve çabuk üzerine çok daha hırslı ısıran bir hucumcu pası kötü falan demişler oda doğru değil çok fantastik pasları var oyunu görüyor futbolu iyi biliyor fakat inanılmaz bir dripling özelliği olduğu için ilk opsiyon olarak onu kullanıyor o yüzden pas özelliği göz ardı ediliyor , Can daha çok şey vaad ediyor daha komple bir oyuncu ama olmazda enciso da gelirse baya ağzımız açık izleriz . İlk maçtan dripling editleri başlar özel hayranları olur bu konuda kefilim

bir fıkra:

85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
adam- "evet,eşim.”
doktor- "ama bayan 25 yaşlarında..."
adam- "tamam işte, eşim o. niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
doktor- "yoo, aklıma benim dedem geldi de."
adam- "nesi varmış dedenizin?"
doktor- "kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. kendisi israr etti ve hazırlandı. e, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. ben de kendisiyle gittim. ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. dedim ya, dedem yaşlı. bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. geyik o anda vurulup yere düştü..."
adam- "olur mu, başkası vurmuştur onu."
doktor- "ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur "

Ponomarenko'yu opsiyonlu vermezler, Dursun da bonservis vermez, opsiyonlu kiralamaya ikna edebilirsek cidden büyük iş olur bizde çok kalmaz zaten para kazandırır

Enciso Brighton'da ilk ortaya çıktığında (sakatlanana kadar kısa sürse de) baya sansasyonel wonderkid idi diye yazdım dün ama o zaman daha çok sol kanat ağırlıklı oynuyordu galiba, en azından ben solda izledim o sezon gördüğümde... Paraguay yıllarını bilemiyorum tabi de Avrupa kariyeri solda başladı sanki... Sonra sonra daha çok forvet arkası kullanılmaya başladı sanıyorum... Geçen sene Strasbourg da öyle forvet arkası kullanmış galiba, çok iyi izleyip karar vermek lazım... Tabi rotasyon oyuncusu olmasıysa plan o zaman süper... İki tarafı da üst düzey yedekler... Lang'ın merkezde oynamayı bilen ve daha yetenekli versiyonu belki de... Ama rotasyon için alınacağını sanmıyorum, ilk 11 için de biraz risk geliyor bana... Dayanıklılığı (hem maç içi hem de sağlık olarak) şüpheli bir oyuncu ve şampiyonluk adayı iddialı takımda merkezi ne kadar taşıyabileceği soru işareti sanki...

Trabzon’un ne duyurduğunun bir önemi yok orada 36 alacaktık, 6sı vergiye gitti diyorlar. Onlar için olumsuz bir görüntü hatta.

27+3 verdin üstüne 6 vergi ödedin, sonrasında onun bir kısmını alıp amatöre aktarabildin mi o da belirsiz, oyuncu maaşlarında var çünkü bu.

Attığın da onların yaptığı transfer, sattığı oyuncu değil.

Murat haklı, bu seviye bir iç transfer daha önce olmadığı için vergi dillendirilmesi de normal.

Yurtdışından adam alsan 30 verecektin Uurcan olunca 36 verdin, mesele bu.
Tamam da hiçbir transferde bu rakamlar telaffuz edilmemesi bana normal gelmiyor. Konu biz olunca bize karşı bir art niyet arıyorum açıkçası.

Amatöre aktarma olayını bilmiyordum. Güzel bir nokta da amatörlerdeki genel başarısızlığımızı düşününce aktarıldığını pek sanmıyorum.

Çeyrek finaldeki mainz maçını izleyin kafanızda oturur enciso . Kendi evlerinde oynadıkları maç . Forvet başladı maça . O maçı özellikle söylüyorum çünkü ne tavanında ne tabanında oynuyor bu maçta oyuncu . Bide mertens asisti yapıyor maçta .

Geri
Üst Alt