Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Bu anket kapanacak: .
Şu 4 senelik seriyi tescilliler yakalasa neler olurdu tahmin edemiyorum

Biz Dursun denen adama geldik

İik 2 sene zaten Erden'in kurduğu kadronun kaymağını yedi

Sonraki 2 sene kendini zorla aldıran Osimhen kaymağını yedi

Kerameti kendinde sanıyor

Normalde kulübün kapısından içeri girmemesi gereken adamlar yöneticilik yapıyor

Lanet olsun yaa

20-25 sudan ucuz. Buyuk ihtimalle kolpa bu rakamlar. 35den asagisina vermezler
Oynatmadıkları case’i düşünürsek kimse 35 falan ödemez şu an.

Ortada bir kapışma durumu yok şu an.

O bonservisi anca EPL takımları verir, onlar da başarısız serüvenden sonra mesafeli yaklaşır.

defansa pavlovic
fulbeğe kadıoğlu
os'ya reijnders
kanada rashford
ileri ponomarenko

şeklindeki arzularımızı bildirmek isteriz
Rüyaya dalarken ben

1000030383.webp

tamamen objektif

uğurcan > ederson
sallai > semedo
sanchez = skriniar
ake = abdulk
jakobs > archie
singo = ostervold
torreira < guendouzi
ugochukwu/lemina = kante
sara < asensio
sane < greenwood
osimhen > muriqi

yabancı kalitesinde geri düştük gibi
fb'in %99 tamamlanmış kadrosu yukarıdaki. (hatta kontenjandan dolayı ciddi sayıda eksilmeler de olacak).

gs'a ise en az 3 takviye daha eklenecek. özellikle ofansif 2 oyuncu eklenecek (enciso/can/yedek santrafor vb).

yukarıdaki kıyasa göre, bugün bile bizim kadro kalitemiz az bir farkla da olsa daha iyi bence. haa iki takım arasında 5 birim fark vardıysa, fb'in anlık transferleri, özellikle greenwood transferi ile bu fark 1 birime düşmüştür. ancak fb'in maksimumu bu artık. bu sebeple düzgün takviyeler yaparsak, yine daha iyi kadro bizde olur.

bu arada gs açısından şampiyonluğa ulaşması ile ilgili en önemli etken, avrupa etkisini lige minimum düzeyde yansıtmak ve motive olmaya devam etmektir bana göre.

Oynatmadıkları case’i düşünürsek kimse 35 falan ödemez şu an.

Ortada bir kapışma durumu yok şu an.

O bonservisi anca EPL takımları verir, onlar da başarısız serüvenden sonra mesafeli yaklaşır.
Gunun piyasasini dusununce son sezonunu gayet iyi gecirmis. Fena olmayan bi dk yapmis 22lik topcuyu 20-25m istiyorlar ve bizde hala dusunuyorsak kapansin bu camia artik

Ama dedigim gibi 30un altina vereceklerini sanmiyorum

ENCISO için bal üretim kapasitesi bir hayli sınırlı bir ARI diyebilir miyiz?

Reijnders, can, enciso, ukraynalı, sağ kanat, sol kamat, lesley geldi mi

Gunun piyasasini dusununce son sezonunu gayet iyi gecirmis. Fena olmayan bi dk yapmis 22lik topcuyu 20-25m istiyorlar ve bizde hala dusunuyorsak kapansin bu camia artik

Ama dedigim gibi 30un altina vereceklerini sanmiyorum
Niye kapanıyor abi ya

O kadar keskin konuşuyorsunuzki cidden anlayamıyorum.

20-25i ona vereceğime diğer ihtimalleri niye değerlendirmeyeyim, hele hocanın istediği adam Can yani belli.

Nokta atışı transferler yapmadığımız sürece bizim takımı güçlendirmek zor, rotasyonu geliştiririz en fazla.

fb'in %99 tamamlanmış kadrosu yukarıdaki. (hatta kontenjandan dolayı ciddi sayıda eksilmeler de olacak).

gs'a ise en az 3 takviye daha eklenecek. özellikle ofansif 2 oyuncu eklenecek (enciso/can/yedek santrafor vb).

yukarıdaki kıyasa göre, bugün bile bizim kadro kalitemiz az bir farkla da olsa daha iyi bence. haa iki takım arasında 5 birim fark vardıysa, fb'in anlık transferleri, özellikle greenwood transferi ile bu fark 1 birime düşmüştür. ancak fb'in maksimumu bu artık. bu sebeple düzgün takviyeler yaparsak, yine daha iyi kadro bizde olur.

bu arada gs açısından şampiyonluğa ulaşması ile ilgili en önemli etken, avrupa etkisini lige minimum düzeyde yansıtmak ve motive olmaya devam etmektir bana göre.
bundan önceki yorumlarımda bu durumdan bahsettim tam olarak.

uğurcan, barış, yunus + abdulk bizde olduğu sürece yerli kalitesinden dolayı trde herhangi bir takımın bizden iyi kadro kurma şansı yok gibi bişey

aynı şekilde 2 tane üst düzey yabancıyla kalite farkını tekrar açabiliriz fakat sorun şu ki dursun ve basiretsiz yönetimine hiç güvenmiyorum

Geri
Üst Alt