Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynatmadıkları case’i düşünürsek kimse 35 falan ödemez şu an.20-25 sudan ucuz. Buyuk ihtimalle kolpa bu rakamlar. 35den asagisina vermezler
Rüyaya dalarken bendefansa pavlovic
fulbeğe kadıoğlu
os'ya reijnders
kanada rashford
ileri ponomarenko
şeklindeki arzularımızı bildirmek isteriz
fb'in %99 tamamlanmış kadrosu yukarıdaki. (hatta kontenjandan dolayı ciddi sayıda eksilmeler de olacak).tamamen objektif
uğurcan > ederson
sallai > semedo
sanchez = skriniar
ake = abdulk
jakobs > archie
singo = ostervold
torreira < guendouzi
ugochukwu/lemina = kante
sara < asensio
sane < greenwood
osimhen > muriqi
yabancı kalitesinde geri düştük gibi
Gunun piyasasini dusununce son sezonunu gayet iyi gecirmis. Fena olmayan bi dk yapmis 22lik topcuyu 20-25m istiyorlar ve bizde hala dusunuyorsak kapansin bu camia artikOynatmadıkları case’i düşünürsek kimse 35 falan ödemez şu an.
Ortada bir kapışma durumu yok şu an.
O bonservisi anca EPL takımları verir, onlar da başarısız serüvenden sonra mesafeli yaklaşır.
paraguaylı emre mor'u istemekten vazgeçelim
Niye kapanıyor abi yaGunun piyasasini dusununce son sezonunu gayet iyi gecirmis. Fena olmayan bi dk yapmis 22lik topcuyu 20-25m istiyorlar ve bizde hala dusunuyorsak kapansin bu camia artik
Ama dedigim gibi 30un altina vereceklerini sanmiyorum
Bize bilmediğimiz bir şey söyle.Hepiniz kafayı yemişsiniz.
şimdi 1-2 videosunu izledim de yine haklısın gibiparaguaylı emre mor'u istemekten vazgeçelim
Ağabey burası tımarhaneye dönmüşHepiniz kafayı yemişsiniz.
Ekime kadar geliyorReijnders, can, enciso, ukraynalı, sağ kanat, sol kamat, lesley geldi mi
Her sene şampiyon olacaksak ben hata yapmaya razıyımAssensio Ve genduzi aldılar iki oyuncu
Diğerleri çöp
Aseensio yu geçen sene almaliydik hata yaptik
Bu senede Greenwood almaliydik hata yaptik
bundan önceki yorumlarımda bu durumdan bahsettim tam olarak.fb'in %99 tamamlanmış kadrosu yukarıdaki. (hatta kontenjandan dolayı ciddi sayıda eksilmeler de olacak).
gs'a ise en az 3 takviye daha eklenecek. özellikle ofansif 2 oyuncu eklenecek (enciso/can/yedek santrafor vb).
yukarıdaki kıyasa göre, bugün bile bizim kadro kalitemiz az bir farkla da olsa daha iyi bence. haa iki takım arasında 5 birim fark vardıysa, fb'in anlık transferleri, özellikle greenwood transferi ile bu fark 1 birime düşmüştür. ancak fb'in maksimumu bu artık. bu sebeple düzgün takviyeler yaparsak, yine daha iyi kadro bizde olur.
bu arada gs açısından şampiyonluğa ulaşması ile ilgili en önemli etken, avrupa etkisini lige minimum düzeyde yansıtmak ve motive olmaya devam etmektir bana göre.