Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Bu anket kapanacak: .
Nhaga-Lesley-Torreira-Lemina-Sara

Bir 10 no aldık mı tamam. (Can olacak gibi)
Osi arkasına bir genco forvet(Ukraynalı çocuk hakikaten iyi iş olur gibi) Bir de Umut Bozok falan çeksek 3. olarak yeterli.

Kanat Sane-Barış-Yunus.
İşte buraya iki kanatta da oynayabilen bir herif almamız lazım.

sane’yi sara’yı güzel bi paraya gönderip icardi’yi de yolcu etsek
ismi geçen çoğu transferden daha fazla mutlu eder şu 3 ayrılık

Abdullah Kavukçu’nun uçak yine havalanmış bakalım nereye gidiyor

Tolgahan ve Sami Yen bir şey yazmıyor muhabirlerin hiç sesi çıkmıyor. Parodi hesaplar kırk tane isim yazıyor. İkisinden biri bir adam yazsa hepsi yazmaya başlayacak. Muhabirlik ne güzel iş he. Aç twitterı hesapları kontrol et yaz. Bizde sabahın 6’sınds kalkıp akşamın 7:30’unda dönelim. Bilseydim Galatasaray muhabiri olurdum.

Tolgahan ve Sami Yen bir şey yazmıyor muhabirlerin hiç sesi çıkmıyor. Parodi hesaplar kırk tane isim yazıyor. İkisinden biri bir adam yazsa hepsi yazmaya başlayacak. Muhabirlik ne güzel iş he. Aç twitterı hesapları kontrol et yaz. Bizde sabahın 6’sınds kalkıp akşamın 7:30’unda dönelim. Bilseydim Galatasaray muhabiri olurdum.
Tolgahan ve Sami Yen yazdı ya. !0'da ilk hedef Can o olmazsa 3-4 adayla daha görüşüyorlar. u23 santraforda da Pono denen çocuk ilk sırada onun da alternatifleri ile görüşülüyor. Lesley'de yarın gelecek. Gazetecilerin falan zaten bildikleri pek bir şey yok.

türkiye'nin bayerni olduk diyen gs taraftarı
transfer diye ağlıyorsa
sen bayern değil aston villa bile olamamışsındır

Bu Newcastle yönetimi de bizim yönetim gibi hiç bir transferi hemen bitiremiyorlar şimdide Manzambi'yi Aston Villa'ya kaptırmak üzerelermiş.

Şu maaşla açıkçası hayli hayli alnıırdı.

Gardi ile bağlar zayıflarsa beşiktaş tarafına güç kayar uzun zaman sonra biz hariç Türkiye'de bir takıma oyuncu getirdi ondan önce 21/22 sezonu Trabzonspor'a getiriyordu.

Bizim yönetimle arasında sıkıntılar var gibi geliyor.

Tolgahan ve Sami Yen yazdı ya. !0'da ilk hedef Can o olmazsa 3-4 adayla daha görüşüyorlar. u23 santraforda da Pono denen çocuk ilk sırada onun da alternatifleri ile görüşülüyor. Lesley'de yarın gelecek. Gazetecilerin falan zaten bildikleri pek bir şey yok.
Üstad gece yazmadılar mı.? Bugün birşeyler paylaştılar mı.? Kaçırdım,görmedim yada.

Geri
Üst Alt