- 2 Temmuz 2011
- 137.616
- 58.640
- 5.488
Rjikard ile sezon açılışı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam alsınlar da kadrodan kime kiyiyolar görelimGreenwood'u biz alsak hakkında dava açılır ülkeye girişi yasaklanırdı, adamlar gençlik hatası diyor
Talisca'yı gönderdiklerine pişman olacaklar benceHocam alsınlar da kadrodan kime kiyiyolar görelim
Talisca iti tek başına 15-20 puan kazandırdı onca golle.herifi gömüyorlar.
Ben enciso diyorum
Tolgahan ve Sami Yen yazdı ya. !0'da ilk hedef Can o olmazsa 3-4 adayla daha görüşüyorlar. u23 santraforda da Pono denen çocuk ilk sırada onun da alternatifleri ile görüşülüyor. Lesley'de yarın gelecek. Gazetecilerin falan zaten bildikleri pek bir şey yok.Tolgahan ve Sami Yen bir şey yazmıyor muhabirlerin hiç sesi çıkmıyor. Parodi hesaplar kırk tane isim yazıyor. İkisinden biri bir adam yazsa hepsi yazmaya başlayacak. Muhabirlik ne güzel iş he. Aç twitterı hesapları kontrol et yaz. Bizde sabahın 6’sınds kalkıp akşamın 7:30’unda dönelim. Bilseydim Galatasaray muhabiri olurdum.
Üstad gece yazmadılar mı.? Bugün birşeyler paylaştılar mı.? Kaçırdım,görmedim yada.Tolgahan ve Sami Yen yazdı ya. !0'da ilk hedef Can o olmazsa 3-4 adayla daha görüşüyorlar. u23 santraforda da Pono denen çocuk ilk sırada onun da alternatifleri ile görüşülüyor. Lesley'de yarın gelecek. Gazetecilerin falan zaten bildikleri pek bir şey yok.