Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.274
- 13.595
- 1.998
Aha Ah-Ahli bastırıyormuş. Araplara yakışır karakterde bir futbolcu kesinlikle almalılar.
Fener aldığı zaman Türklere yakışır karakterde mi olacak? Bu nasıl bir ırkçılık ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha Ah-Ahli bastırıyormuş. Araplara yakışır karakterde bir futbolcu kesinlikle almalılar.
Teknik oyuncu istemiyorum sığırpresslik ciğersiz orta saha almalıyızGelecek oyuncuları yorumlamadan önce ne oynayacağımızı konuşmak/bilmek lazım.
Ben hocanın asla oyun mentalitesini değiştireceğini sanmıyorum, aksine bu sene Okanball'ı her maç dibine kadar göreceğiz gibi.
Nedir Okanball
Kaleciden, stoperden hadi bilemedin 6 numaranın uzun pasıyla hızlı hücuma kalkış
Seken topları toplama
7 oyuncuyla ön alan baskısı
Savunmayı orta sahaya kadar çekme
Tempoyu olabildiğince sürekli yukarıda tutmak
Rakibi hataya zorlamak
Hocanın bu sene hazır u23'ler de geliyor, dinamizm artacak, fiziksel kapasite artacak düşüncesiyle her maçı böyle oynatacağına veya oynatmak isteyeceğine eminim. Rakip fark etmeksizin.
Bu nedenle yaşından kariyerinden bağımsız alacağımız oyuncularda "fiziksel kapasite, hız, çalışkanlık, atletizm" özellikleri her şeyden önemli olacaktır.
Ben eminim ki istesek Brandt'ı alırız, kendisi de gelmeye ok olur. Maaşı da ödenir yüksek maaş istemez zaten öyle aman aman. 10 numarada da gerçekten iş görür. Ama hoca galiba madem bir yola giriyoruz, Brandt yerine 75 dk koşabilecek, fiziksel kapasitesi çok daha iyi bir oyuncu getirelim istiyor.
Yav can uzun 60 milyon,onu geç
Daha iyisi bruno fernandes ve brahim diaz
Merhaba ağabeymerhaba kuzey
merhaba güney
merhaba doğu
merhaba batı
merhaba sana ugochukwu'nun 50 gömlek üstü herifleri maç kadrosuna yazmayan takımların ilk 24'e girmekte zorlanacakları CL'de puan alabileceğini düşünen takımın taraftarı
merhaba
bizimki uyandı mı ?Merhaba ağabey
Londra’ya yokLondra ve Paris'te özel uçaklar var sanırım?
Çıktı mı bi haber dün gece, takip edemedim?
kalktıbizimki uyandı mı ?
TC-GLB (daha önce icardi, osimhen vs kullandık) kalkıp Nice'den Londra'ya geçmiş..Londra’ya yok