Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    190
  • Bu anket kapanacak: .
Ne güzel işte, yaşı da uygunsa bir yoklasak fena olmaz mı? Solak, ayağı temiz genç stoper.

renktaş bence kale ve stoperlerin yaşlısı/tecrübelisi makbul. ben bildim bileli genç stoper can sıkar çok ekstrem yetenekli değilse, mesela Barça Cubarsi'yi oynatıyor daha 19 yaşında ama o çocuk muhtemelen 5 sene sonra dünyanın en iyi stoperi falan olur. Beraldo bence çok ortalama, onun yerine yerli stoper alalım daha iyi.

Enciso iyi mi yav
can-yaman-bay-yanlis.gif

bir şey olsun da bu lesley transferi iptal olsun
Aga senin derdin nedir kac gundur ayni seyi soyluyorsun? Bu kadar negatif biri olacagina biraz destek ol herseyi kotuleyeceksen gec sen transferleri yap madem cok iyi biliyorsun bu isleri.

Transfer bitti zaten adam bugun geliyormus. Birakin da yonetim kendi karar versin. Sadece taraftar oldugumuzu bazen unutuyoruz gibime geliyor.. Sanirsin Fenerde oynamis bir pislik geliyor bize Mert Hakan falan. Bu kadar da tepkili olmaya hic gerek yok, genc oyuncu aliniyor iste hemde lazim olan bir bolgeye.

Stoper hattında oynayan 2 oyuncuyu birden direkt değiştiremeyiz. Okan hocanın da bunu yapacağını zannetmiyorum.

Bize 2 yıldır bir 10 numara lazım. Halen alınamamasının sebebi ne olabilir? Bu kadar zor mu gerçekten?

Sürekli bir oyalama taktiği. Hoca mı istemiyo yoksa yönetim mi alamıyor kimse bilmiyo. Ama hangisi olursa olsun skandal bir durum. 10 no diye bağıran takıma 2 yıldır Sara ile işkence çektiriyolar. Bu takımın 10 numarası Sara ise kapatalım dükkanı bu sene şampiyonda olamayız

Dünyanın en iyi forvetlerinden birini almışsın ama gel görki pozisyona sokamıyosun. Adam önde pres yapıp gol attırıyor. En cok bu duruma üzülüyorum. Okan Buruk diye bir hoca var başımızda set diye bir oyun yok 10 no yok bişey yok. Saçma sapan transferler isimler dolaşıyor. Prime Galatasaray dönemi keşke başka birine denk gelseydi.

Geri
Üst Alt