Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    195
  • Bu anket kapanacak: .
Sanchez’in yerini tecrübeli biri ile dolduracaksak Sanchez’le maliyeti aynı hatta daha fazla olur. U23 ile dolduracaksak maaş yönünden daha uygun olur ama bonservis maliyeti uçuk olur. Genç birinin yapacağı hatalar da ekstrası olur. Bana çok mantıklı gelmiyor bu satış ama bakalım ne olacak.

Dribbling kabiyeti olan forvet her zaman değerlidir Lucas Stassin geleceğin yıldız adayı onu kaparsak müthiş bir iş yapmış oluruz

Stoperde asiri tecrübesi olmayan heriflerden de iyi verim aldik biz son senelerde. Luyindama ve Marcao'un mesela cok tecrübesi mi vardi? Abdülkerim bile 28 yasinda gelmesine ragmen, anca 2 tane full Süper Lig sezonu tecrübesi vardi.

Como Sanchez'in maaş talebini karşılamış demek ki isteklililer 30 milyonu görürse bonservis yönetim satar

Sol stoper de gerekli Abdülkerim özellikle Avrupa maçlarında iyi değil ağır kalıyor çok hata yapıyor leminayla dolmaz orası ligde idare edebilirsin belki ama Avrupa maçlarında ciddi sıkıntı yaşanır

Şikecilerin araplara bu kadar satacak adamının olması rahatsız edici. Biz de limit ffp derdinde kiralık adam kovalıyoruz.

Stopere Sanchez giderse Dansoyu istiyoruz haberinin cikmasini bekliyorum. Tottenham Senesi ve van Heckeyi cekti. Danso orda artik anca Stoper No 4 yada 5 olur.

Geri
Üst Alt