Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    201
  • Bu anket kapanacak: .
Singo elimizde pimi çekilmiş bomba gibi kaldı.

Hangi mevkide oynayacak, sakatlanacak mı vs vs

En az zararla satılması elzem durmaka

Şunu izledim, anladığım kadarıyla oyuncu kendi fizik kalitesinin farkında değil, özgüveni yok.

Bende 3-4 yorum izledim bu da dahil,yorumlayanların bilgisine saygım büyük ama geriye oynuyor topları yorumları tuhaf geldi.Belki de Hocaları bunu istiyor biliyor muyuz.22 yaşında oyuncu gelişirde değişirde yeterki ülkeye ve kulübe çabuk uyum sağlasın çalışkan hırslı olsun.

Osimhen, Sane, Sanchez, Torreira, Nhaga yabancı olarak sadece bu isimlerle devam edilmeli. Geri kalan kontenjan daha diri, sakatlık sorunu az olan isimlerle doldurulmalı.

gsyangin2.webp

Simitci veya okanla alakalı bir durum yok dursun frenliyor.

Baidoo,Diao falan hiçbiri Singo-Monaco döneminden iyi stoper değiller Davinson ayrılırsa stoper Singo olur sol stoper ve sağ bek alınır gibi düşnüyorum şahsen, ama ayrılacağını sanmıyorum

Valla Okan ve ekibinde herşeyden önce zihniyet bozuk. Her CL deplasmanında Apo'nun içinden geçtiler ancak hiçbir sol stoper haberi yok. Barış'a alternatif olarak Noa Lang lazım ama hiçbir ses yok.. Juve ve Liverpool maçlarını getiren adamdı Noa Lang.. Onu geç Antalya maçında bile puan kaybediyordun Noa Lang olmasa.. Her maç istikrarlı değildi ama en önemli kilit maçları sana verdi ama bu adamın ismi bile anılmıyor..

Neredeyse defansın bel kemiği olan Sanchez'i de verecekler.. Göndersinler sonra görürler eksikliğini..

Bizimkilerin alacağı Bir Sol Stoper , Yediği baskıyı sallamayacak top tutacak dripling özelliği olan ön ortasaha , Asist makinesi 10 numara ve forvet yedeği + Noa Lang idi.. Ancak bunlar var olanı da bozuyorlar..

Geri
Üst Alt