Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Bu anket kapanacak: .
İleri 1 tane yetenekli adam almazsak yine zorlanırız anadolu maçlarında.Sara veya yunus yeterli olmuyor çoğu zaman maalesef.

Can Uzun isi olmaz hem biz 40 bile vermeyiz hemde ciddi bir durum gozukmuyor ortada.

Sane satılıp bi sol kanat alınsa da Barış sağda oynasa. Nedense Sane'yi asla solda oynatamıyoruz.

Lesley transferi ihtiyaca binaen gayet iyi transfer. Orta sahadaki en önemli problemimiz fiziksel oyunun devamlılığını sağlamaktı. Kontenjan sorunu düşünüldüğünde satış olmadan bu bölgeye yapacağımız transferin U-23 olması kaçınılmazdı.

Lesley 2004 doğumlu olmasına rağmen dünyanın en iyi liginde 2 senede çoğu ilk 11 olmak üzere 60 küsür maça çıkmış, skor katkısı da vermiş, dripling özelliği olan, 1.90, fiziksel oynayan bir orta saha.

Yani biz tam olarak ne alsak tatmin olacaktık oraya merak ediyorum. Zaten kontenjan problemi yaşıyoruz. Bundan iyi U-23 nereden bulacaksın? Üstelik kiralık, bu seneki bütçeni de hırpalamıyor. Oyuncunun eksiklikleri tabi ki var. Ama yapabildikleri senin ihtiyacını karşılıyor zaten. Full paket olsa sana bu şartlarda bırakırlar mı?

Frankurt ya hiç dayak yememiş ya da 60m ne onu bilmiyor cümlesinin dayak yememiş tarafında

Can 1 sezonluk topçu ya nedimim dümende
Hadi zorlayıp 2 sezon diyelim. 20 yaşındaki futbolcu bulunduğu lige 5 sezon damga vurmuş olmalı ki 30-40 etsin di mi Cafer?..

Konuyu bir daha düşünmeni öneririm. Oyun tarzı bize uymaz filan gibi argümanlara bir şey demem ama bu defiğin olmuyor muhterem.

Frankfurt inanılmaz tokatçı bir ekip uzak durmak en iyisi olacaktır

Özellikle kolo muani yi 95 kâğıda itelemeleri futbol tarihinin en büyük dolandırıcılık operasyonuydu

Lesley konusunda benim düşüncem adamı almak gibi bir niyetimiz yok,biraz oynatıp bırakırız devre arası aldıklarımız gibi.

Hadi zorlayıp 2 sezon diyelim. 20 yaşındaki futbolcu bulunduğu lige 5 sezon damga vurmuş olmalı ki 30-40 etsin di mi Cafer?..

Konuyu bir daha düşünmeni öneririm. Oyun tarzı bize uymaz filan gibi argümanlara bir şey demem ama bu defiğin olmuyor muhterem.
Oyunuyla ilgili bişey demedim ki yaw 1.5 sezondur izliyom dedi ya ona cevaben yazdım mizahi olarak

Geri
Üst Alt