- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adami hala bloklamadin, ona anlamiyorum.Yav Greenwood’u biz alsak Can’ı Fener alsa bugün Can’ı övecektin.
4 senedir ben senin bir haltı beğendiğini de görmedim.
Greenwood kesin 25 asist yapacakmış da Can’dan bir bok olmazmış.
Can iş yapsa 100e mi satacakmışız, Greenwood iş yapınca ne olacak kuma mı alacaksın
Senin yüzünden Can’a mesafeliyken isteyecek noktaya, Greenwood sahada kesin iş yapardan, bir bok olmaz umarım diyecek noktaya geldim yemin ederim.
Ne kadar toksik bir adamsın bir sus arkadaş ya, gören de 12 senedir şampiyon olamayan biz sanar.
Allahın tecavüzcü orospu çocuğunu burada sabah akşam övüyorsun, utanmıyorsun da. Anladık Fener Greenwood aldı. 1000 kere yazıp durma.
Kesin yayin acmistir yine orada boyle günde 57 tane adam sıkıyor.Birinin Burhan’ı silkmesi lazım kolpada yine turbo modunu açtı
o vizyon bizimkinlerde yokAslında Sane'yi ve Sara'yı satacaksın Brahim+Reijnders+Pulisic yapıp ligin içinden geçeceksin
Biraz izledim şimdi, potansiyeli oldukça fazla gibi,yerden havadan oynayabiliyor.İkisi de var, güçlü bayağı.
benim de anlamadığım bu lemina'yı orta saha için devamlılığından dolayı yetersiz bulup niye stoper yedeği olur gibi bir senaryoya girildi. al stoper sal lemina'yı.ugochukwu geldi şu leminanın sözleşmeyi yırtıp atın stoper yedeği olacak adam
Baros da çok yönlü bir adamdı, hem box’ta hem dışarıda iyidi, o kadar güçlü değildi sadece.Biraz izledim şimdi, potansiyeli oldukça fazla gibi,yerden havadan oynayabiliyor.
Sato baroş demiş ama, havadan pek etkili değildi baroş.
Bu panoromenko icardinin bıraktığı yerden devam eder gibiBrahim ve Reijnders alınırsa fena halde haz yaşarım
Topla giden vieri abi bu panoromenkoBaros da çok yönlü bir adamdı, hem box’ta hem dışarıda iyidi, o kadar güçlü değildi sadece.
Bu çocuğun en dikkat çekici yönü gücüne rağmen mobil bir profil gibi durması.
Peki aradığımız profil mi sence? Parlatma imkanımız olabilir mi? Ben güçlü denildiğinde yavaş adam bekliyordum, videosunu görünce baya şaşırdım.Baros da çok yönlü bir adamdı, hem box’ta hem dışarıda iyidi, o kadar güçlü değildi sadece.
Bu çocuğun en dikkat çekici yönü gücüne rağmen mobil bir profil gibi durması.
Yalan demiyo benceBurhan‘in haberlerine aldanip gaza gelmeyin yav
Herifin hayati yalan