- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.705
- 5.488
Vieri Icardi karışımı bu Panoremenko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buruk bey oyuncu parlatmada iyi degilPeki aradığımız profil mi sence? Parlatma imkanımız olabilir mi? Ben güçlü denildiğinde yavaş adam bekliyordum, videosunu görünce baya şaşırdım.
GencSaray oluyoruz
Yusuf Akcicek
Ugochukwu
Enciso
Ponomarenko
Hepsi kiralik + sartlara bagli zorunlu opsiyonla.
Son günlerde ortada kaldi ve biz daha iyisini bulamiyoruz diye bir Noa Lang kiralik anlasmasi. Bu sene cüzdandan fazla para cikmaz ve Basganimiz bir proje daha yapar.
Yabanci kontenjani:
Sanchez(veya yeni stoper)
Sallai
Singo (gitse ve yerine baskasi gelse iyi olur)
Jakobs
Lemina
Ugochukwu*
Torreira
Sara
Nhaga*
Enciso*
Sane
Lang
Ponomarenko*
Osimhen
Evet ama genelde olmuş adam tercih ettik hep.Böyle wonderkid pek almıyoruz normalde.Buruk bey oyuncu parlatmada iyi degil
Ne arıyoruz bilmiyorum açıkçası, Stassin, Dju ve bu, üç bambaşka adam.Peki aradığımız profil mi sence? Parlatma imkanımız olabilir mi? Ben güçlü denildiğinde yavaş adam bekliyordum, videosunu görünce baya şaşırdım.
Can fransada 30 gole katkı yapsa onu da alalım derdim. Bundesliga 8 gol 5 asist.Yav Greenwood’u biz alsak Can’ı Fener alsa bugün Can’ı övecektin.
4 senedir ben senin bir haltı beğendiğini de görmedim.
Greenwood kesin 25 asist yapacakmış da Can’dan bir bok olmazmış.
Can iş yapsa 100e mi satacakmışız, Greenwood iş yapınca ne olacak kuma mı alacaksın
Senin yüzünden Can’a mesafeliyken isteyecek noktaya, Greenwood sahada kesin iş yapardan, bir bok olmaz umarım diyecek noktaya geldim yemin ederim.
Ne kadar toksik bir adamsın bir sus arkadaş ya, gören de 12 senedir şampiyon olamayan biz sanar.
Allahın tecavüzcü orospu çocuğunu burada sabah akşam övüyorsun, utanmıyorsun da. Anladık Fener Greenwood aldı. 1000 kere yazıp durma.
Insallah öyledir Sergen‘im, Diaz gelirse cag atlatir bizeYalan demiyo bence
Samiyen de teklif yapıldı demiş nexy aracılığıyla(kankasi)
Evet o bölgeden çıkan adamlar genelde üst seviyede fazla kalmıyor. İyi araştırmışızdır umarım.Ne arıyoruz bilmiyorum açıkçası, Stassin, Dju ve bu, üç bambaşka adam.
İş yapar gibi duruyor da araştırmak lazım bu Ukrayna, Rus tayfasında alkol sorunları oluyor.
Dzyuba alkolik olmasa acayip topçu olabilirdi mesela.
ali gece gibi ayni tipponomarenko'yu hocam 4-0'lık maçın uzatmalarında oyuna alır
Gitsin SaraBu panoromenko icardinin bıraktığı yerden devam eder gibi
Ama ben franculinoya taktım hocam
Rjenders gelirse sara kesin gider
Fikir de belirtmeyelim. Transfer döneminde bizim adımıza pozitif ne oldu yazın da bilelimBu adami hala bloklamadin, ona anlamiyorum.
Adam surekli negatif basiyor.
bu gençlere yazık etmemek için 8 ya da 10 numaraya çok kaliteli bir adam şart
taraftarı da tatmin edecek birisi mesela reijnders veya odegaard ayarında
yoksa bizim taraftar yer gençleri yönetimi yereceğim diye