Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Bu anket kapanacak: .
Vieri Icardi karışımı bu Panoremenko

GencSaray oluyoruz
Yusuf Akcicek
Ugochukwu
Enciso
Ponomarenko

Hepsi kiralik + sartlara bagli zorunlu opsiyonla.

Son günlerde ortada kaldi ve biz daha iyisini bulamiyoruz diye bir Noa Lang kiralik anlasmasi. Bu sene cüzdandan fazla para cikmaz ve Basganimiz bir proje daha yapar.

Yabanci kontenjani:
Sanchez(veya yeni stoper)
Sallai
Singo (gitse ve yerine baskasi gelse iyi olur)
Jakobs
Lemina
Ugochukwu*
Torreira
Sara
Nhaga*
Enciso*
Sane
Lang
Ponomarenko*
Osimhen

bu gençlere yazık etmemek için 8 ya da 10 numaraya çok kaliteli bir adam şart

taraftarı da tatmin edecek birisi mesela reijnders veya odegaard ayarında

yoksa bizim taraftar yer gençleri yönetimi yereceğim diye

Takıma dominant bir oyun kurucu gerekiyor.

Merkezde de olabilir 10 numarada da

Hem kreatif hem de lider özellikte olmalı ve sorumluluk almaktan kaçmamalı.

Peki aradığımız profil mi sence? Parlatma imkanımız olabilir mi? Ben güçlü denildiğinde yavaş adam bekliyordum, videosunu görünce baya şaşırdım.
Ne arıyoruz bilmiyorum açıkçası, Stassin, Dju ve bu, üç bambaşka adam.

İş yapar gibi duruyor da araştırmak lazım bu Ukrayna, Rus tayfasında alkol sorunları oluyor.

Dzyuba alkolik olmasa acayip topçu olabilirdi mesela.

Yav Greenwood’u biz alsak Can’ı Fener alsa bugün Can’ı övecektin.

4 senedir ben senin bir haltı beğendiğini de görmedim.

Greenwood kesin 25 asist yapacakmış da Can’dan bir bok olmazmış.

Can iş yapsa 100e mi satacakmışız, Greenwood iş yapınca ne olacak kuma mı alacaksın

Senin yüzünden Can’a mesafeliyken isteyecek noktaya, Greenwood sahada kesin iş yapardan, bir bok olmaz umarım diyecek noktaya geldim yemin ederim.

Ne kadar toksik bir adamsın bir sus arkadaş ya, gören de 12 senedir şampiyon olamayan biz sanar.

Allahın tecavüzcü orospu çocuğunu burada sabah akşam övüyorsun, utanmıyorsun da. Anladık Fener Greenwood aldı. 1000 kere yazıp durma.
Can fransada 30 gole katkı yapsa onu da alalım derdim. Bundesliga 8 gol 5 asist.
Bu sene fener vedat ve ake de aldı hiçbiri övmedim, rakamlara bakıyorum

Ne arıyoruz bilmiyorum açıkçası, Stassin, Dju ve bu, üç bambaşka adam.

İş yapar gibi duruyor da araştırmak lazım bu Ukrayna, Rus tayfasında alkol sorunları oluyor.

Dzyuba alkolik olmasa acayip topçu olabilirdi mesela.
Evet o bölgeden çıkan adamlar genelde üst seviyede fazla kalmıyor. İyi araştırmışızdır umarım.

bu gençlere yazık etmemek için 8 ya da 10 numaraya çok kaliteli bir adam şart

taraftarı da tatmin edecek birisi mesela reijnders veya odegaard ayarında

yoksa bizim taraftar yer gençleri yönetimi yereceğim diye

Sara satilirsa taze para girmis olur kasaya ve o zaman belki yüksel maliyetli bir herif kovalariz.

Belki Barcelona Frenkie de Jongu yine zorbalar ve ucuza birakirlar. Bonusla 8,6 milyon net maasi varmis ve yasida 29 olmus. Tam Türkiye yapma kivamina gelmis.

Şimdi beyler piyasa artık uçmuş, 15-20 Ler sıradan rakamlar oldu. Forumda konuşulan ise, yüksek meblağ harcanan oyuncuyu kaça satacağız. Şimdi x oyuncu, Galatasaray formasını giyip, performans olarak iyi bir sezon çıkardığı vakit, ona ödenen bonservis ne olursa olsun, talip olan takım bence onun üzerinde bir teklifle gelir. Yeterli oyuncu iyi performans göstersin.

Curtis Jones bize çok uyar be çok para da istemezler sarayı satıp alabilsek muazzam olur

Ağustosta da Ibrahim Diaz yapip keyfine bakicaksin

Yedek santrfora niye 'amaan yedek işte bizde Osimhen var ya" diye bakılıyor?

Osimhen tüm maçlarda 90 dakika oynayacağının garantisini mi vermiş?

Yedek santrforu birazda yatırım amaçlı düşünmek gerekir eger genç birine bakıyorlarsa. Bugün 15-20 milyona aldığın genç forveti biraz parlatmayı bilsen yarın iki mislisine bir yabancı takıma satabilirsin.

Yedek forvet çöpten olsun ara sıra 10 dakika oynar mantığıyla transfer edilmemeli.

Geri
Üst Alt