Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.690
- 29.134
- 2.993
İnşallah olur 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarısı kadar olmayanlara 15 çekiyorlarTr'den yetişmiş oyuncu alınmalı artık bu tarz transferlerde.
Üstüne de çorum leblebisi
İnşallah olur
O zaman kendin yetiştireceksin. 2. Ligde kulüp satın alıp genç oyuncuları oraya kiralayacaksın.Yarısı kadar olmayanlara 15 çekiyorlar
Çok büyük kahkaha attım fenerlilerin rashford-watkinsli kadroları gibi olmuş
Hayaller büyük ferhan abiÇok büyük kahkaha attım fenerlilerin rashford-watkinsli kadroları gibi olmuş
Zorsa zor. O taraftarıın değil alanın problemi.Singo'dan çikmayi nasil düsünüyorsun? Geçen sezon 30m+ ve Avrupa için yüksek maas alan Singo'yu kim senden alir? Oyunculardan çikmayi malesef çok kolay zannediyoruz burda.
dÜnya karması mı bu reis?
Kendisine instamı verdim bana selam yazdı gece 3teMerhaba arkadaşlar forumumuza üye olup moderatör mesaj onayından kurtulmak ve gerçek esaslı bi üye olmak istiyorsanız aşşagıdaki adımları uygulayıp bana DM atabilirsiniz.
Sizde forum üyesi olma ayrıcalıgına sahip olup @Murat Onder gibi üyelerle birebir iletişimde olabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 328348
300-400 m euroluk takımla istesen de 13. olamazsın.13. Olma sezonu gelmiştir
Dumkof ne demek abiBurhan zorla ebesine sövdürmek istiyor.
Brahim vs taraftarı uyutmasın, birşey çıkmazsa o keline dalarız.
Oyuncu varya dany olma onu diyor herhalde300-400 m euroluk takımla istesen de 13. olamazsın.