Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Yok baba benim oyuncuya kastım yok kalitesine vs

Şu astroloji zirvaligi ile fbnin aldığı mimli adamların devre arası kaçma hikayesi yüzünden benim dusuncem.(kruse,duran,ortega)

heleki bu tecavüzcunun yani...anladın sen onu
Kalitesine kimse bir şey diyemez ama çok problemli oyuncu, bazen sahada yokmuş gibi oluyor, prese katılmıyor geri gelmiyor, ilk süreçte hareketli olur ve şov yapar ama mentali sağlam değil katılıyorum sana %100 kaçabilir de

Orada tabiki mubalaga yaptim. Digerlerine de yazdigim gibi sorun bu ise girmememiz.
Ya bence şöyle bir konu var trossard gibi adamlar bize ne katabilir. Önceliğimiz değil ki bence.
Ayrıca biz odegaard kovalıyoruz bir kaç aydır, saradan falan çıkabilirsen bu teansferi kovalayacağız.
Trossard evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama bu sene ekstra üzerine kattı.
Ligin ilk yarısı oynasa da yoktu neredeyse sahada.
Adamı devre arası şutluyorlardı. Dk yağına iyi kastı.
Bir tek bizim keyifçi sanede olmuyor bu muhabbet.

Ha bu arada sane gibi bir yük varken bu tür transfere giremezdik.
30 yaş üstü yüksek maaşı orada kullanıyoruz.
Sane biraz kafayı tıplasa bu ligi parmağında oynatır da işte adamın keyfini bekliyoruz.

Ya bence şöyle bir konu var trossard gibi adamlar bize ne katabilir. Önceliğimiz değil ki bence.
Ayrıca biz odegaard kovalıyoruz bir kaç aydır, saradan falan çıkabilirsen bu teansferi kovalayacağız.
Trossard evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama bu sene ekstra üzerine kattı.
Ligin ilk yarısı oynasa da yoktu neredeyse sahada.
Adamı devre arası şutluyorlardı. Dk yağına iyi kastı.
Bir tek bizim keyifçi sanede olmuyor bu muhabbet.

Ha bu arada sane gibi bir yük varken bu tür transfere giremezdik.
30 yaş üstü yüksek maaşı orada kullanıyoruz.
Sane biraz kafayı tıplasa bu ligi parmağında oynatır da işte adamın keyfini bekliyoruz.
Trossardin ilkyari maclarinda sictigi doğru bu arada

Geçen yaz fbye gelirse diye korkuyoduk

Sane iki fb maçı çözdü herseye rağmen(harika oynadı ikisinde de)

Bjk deplasman maçı asist

Bjk icerde oynamadi

Trabzon deplasman oynamadı

Trabzon iç saha iyi oynadi

Bunlar osiye bu paraları nasıl veriyor diyorlar.. kendileri sadece ; kerem kante gnduzi grenwood a 200 milyon euro harcamış olacaklar:) kalecileri neneleri şerifleri filan saymıyorum bile .. daha beter olun inş gün yüzü görmeyin!!

Geri
Üst Alt