Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
Ama itiraf etmem gerekir ki kuşdingillerin aynı gün 2 tane yıldız topçu getirmesi benim mekatta hafif kıvılcımlanma yarattı.

Uguchuwku'nun uçaktan inişi ben sıcaktan püreye dönmüş aşureyi kaşıklarken yan masadakilerin profiterolleri gömmesi gibi bir hissiyat verdi bünyeme

Net olarak böyle bir hamle yapılması lazım ama yapmayız.

Son 10 maç otoban olmuş istikrarsız Jakobs'a güvenerek yola çıkarız sonra devre arası harıl harıl sol bek ararız.

Yapmayi istesen bile, adamlar 40-50 milyon arasi bonservis ister ve Ferdi gelmeyi istemez.

Yapmayi istesen bile, adamlar 40-50 milyon arasi bonservis ister ve Ferdi gelmeyi istemez.
Ferdi ister istemez ayrı parasını verirsen getirirsin ama sol beke o kadar para vermek mantıklı olmuyor onun bonservis ve maaşına ön alanda çok net bir adamda alınabilir.

beyler ligin en fazla ve son 4 sene üst üste şampiyon olmuş takımının kendine mağduriyetler araması biraz komik oluyor

ben büyük takımların yok siyasi yok sportif filan mağduriyetlerine gülüp geçiyorum

kendinizi buna inandırırsanız aklınıza hakaret etmiş olursunuz

Şampiyonlar Ligini unutma. Türkiye liginde şampiyon olduğunda kazandığın para deve de kulak. Şampiyonlar ligi hem gelir hem itibar olarak Türkiye liginin kat kat üzerinde. Dediğin gibi umarım şampiyon oluruz. Ancak bu yıl midenizin daha çok bulanacağı bir lig izlemeye hazır olun umarım ben yanılırım.
bu sene ligde bizi kesin şampiyon yapmayacaklar infosu varsa, cl'ye falan bakılmaz, kadroda küçülmeye gidilir üstat. bizi şampiyon yapmayacaklar diye bir şey yok. gönlünü ferah tut.

her sene saçma sapan hakem kararları izliyoruz zaten. bu sene de farklı olmaz. 300 m euroluk takımız. en az 3 oyuncu daha eklemlenecek bu kadroya. hiçbir rakibin kadrosu da (şu an için) bizden iyi değil. ha hepsi de iyi eklemeler yaptı, elbette ki yapacaklardı zaten. rakiplerle aramızdaki 3 birimlik kalite farkı, 1 birime inmiştir fakat yine bizim kadromuz önde. şu an için konuşuyorum tabi, beklenmedik bir ayrılık olur vs durumlar değişir bilemem. 1 birim de olsa, bu kalite farkını sahaya yansıtmak önemli.

çok zor bir sezon olacağı aşikar. fakat bizim önümüzdeki en büyük engel, geçen sezonki gibi yine ağır şampiyonlar ligi maçları oynamak olacaktır bence.

futbol dinamikleri değişti elbet ama 96-00 4 senelik seriden sonra 2000-2001'de şampiyonluğu verme sebeplerimize bakalım:

gs kaynaklı:
* takımın hocası gitti.
* yerine gelen hocanın futbol anlayışı tamamen farklı idi.
* takımın esas santraforu gitti.
* yerine gelen oyuncunun profili gece-gündüz kadar farklıydı.
* takımda genel olarak para sorunu vardı.
* bazı oyuncular hedefi avrupa'ya transfer yapmak olarak koymuştu.

dış etmenler:
* ağır avrupa oynamak. bence amiral faktör, gs'ın o sezon 17 tane avrupa kupası maçı oynamasıydı. 3 tanesi real madrid ile olmak üzere hem de (süper kupa dahil). koskoca 1 devre eder. rakip 0 avrupa maçı oynarken, gs 17'şerden 2 devre lig + 1 de 17 maçlık hayvan gibi cl oynadı. 1.5 lig oynadı resmen takım.

şimdi yukarıda kamyonla faktör yazdık. buna rağmen lig 76-73 bitti. 3 puan ile zar zor şampiyon oldu fb. zaten 1 sezon sonra gs yine şampiyonluğu aldı ve 3. yıldızı aldı.

yani şampiyonluğu almak/kaybetmek ile ilgili her zaman en önce rasyonel sebeplere bakmak lazım derim.

ha aziz o dönem tonla masabaşı iş yaptı. sonradan konuşuldu bu mevzular. denizli başta olmak üzere kendi takımına "siz şampiyon olduğunzuu mu sanıyorsunuz" dediği söylenir (serhat akın da söylemişti). şimdi yukarıda kamyonla faktör yazdık. işin sonunda bizi mi şampiyon yapmadılar, yoksa biz mi şampiyon olabilirdik de olamadık?

Yok ya geçen sene (Nhaga da oynamadı) U23 komple boştu zaten
Nhaganın oynamayacağı belliydi taraftar sussun diye aldılar

Bu direkt ana plan için yapılmış transfer, muhtemelen leminayı stoper düşünüyorlar oraya da adam almayacaklar

Eğer ugo tutmazsa lemina 6 oynar ve bir süre sonra patlar, geride de alternatifsiz 2 adam oynamaya devam eder.

Forvet rotasyon u23
Sol kanat rotasyon u23
10 no
Stoper

Bunlar elzemoğlu elzem

Singo ne yazık ki elimizde patladı bu gerçeği kabullenmek lazım.

Bizde aldigi net maasi, isteyen takimlar ona anca brüt olarak verir. Yani 2,5 belki zorlasalar 3 net anca alir Avrupa'da. Ugochukwunun o konusulan 4 milyon maasi dogruysa, onunda elimizde patlama riski cok yüksek olacak. Burda acayip iyi performans sergilemeli. Yoksa o 4 milyon net maasi Avrupadan kolay kolay veren olmaz.

Geri
Üst Alt