- 31 Ağustos 2021
- 69.721
- 49.895
- 3.258
bunun tercümesi şu bana göre
"kiralık ve opsiyonlar olmuyorsa ya da saçma maliyetler çıkıyorsa başkan 5 e icardi bağlar devam ederim düşüncesinde" bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun tercümesi şu bana göre
Baba Lemina ve Sara gitmeli zaten orayı Danilo doldurur ve çok daha fazla katkı verir. Net katkı verecek orta saha oyuncusu şart artık .Benim bildiğim Danilo prime Lemina gibi bir şey. Lesley 6/8. Bu şekilde olursa Sara da gidiyor yerine adam da almıyoruz.
Tek açıklaması lemina ile uzatmamak olur.
Gayet fit görünüyor bu resimde. Boynuna bakınca anlaşılıyor zaten.Bu adama birde fit diyorlar fit hali buysa yandık yüz hatlarına baksana resmen şişmiş,.
Ekli dosyayı görüntüle 328407![]()
Hoca mükemmel analiz yapmis sonunda.Okan Buruk: Bizim bir oyun anlayışımız var, oyunu ve rakibi domine etmek istiyoruz. Özellikle iç sahada bunu taraftarımızın gücüyle çok daha iyi yaptık. Ama topun bizde olduğu zamanlar da çok önemli. Burada özellikle oyuncu tipi de çok etkili... Bu sezon bütün oyuncularımızın rakip topu bize bıraktığında çok daha üretken olabilmeli, çok daha taktik antrenman yapıcaz, bu kamp döneminde daha fazla organizasyon çalışmalıyız, bu sezon öncesi kamp çok önemli.