#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
  • Bu anket kapanacak: .
Brahim Diaz ve Can 2 hafta içinde bitse susar taraftar az

Sonra rjenders mi genç kanat mi kovalıyosun ne bok yersen ya aga

Okan hocanın bu açıklamaları biraz sönmüş transfer ateşini tekrar harladı. Yine İcardi'nin azda bile olsa kalma ihtimalinin de önü bu açıklamalarla birlikte kesildi gibi sanki. En azından ben öyle algıladım.

Bruno Fernandes de sonuna kadar beklemez 🙂
emin ol en uzun sürecek isim Bruno olur ve bana göre bu ANK ve BCT nin verdiği bir gaz. Olabilir ihtimalde bakmadığım bir transfer.

Bonservis olayı var - son sezon Utd. gayet çıkışta vs . Adamın isteyeceği maaş astronomik olacaktır. Bunlar bana göre negatif ve bizim bütçemizi aşan detaylar gibi geliyor bana.

Reijnders ya da Brahim Diaz daha gerçekçi misal Bruno'ya göre.

Okan Buruk: Sadece teknik adam olmak benim için önemli değil. Ben Galatasaray'ın üyesiyim, ben çocukluğumdan beri buradayım, hayatım burada geçmiş. Ben burada ne kadar sorumluluk alırsam o kadar mutlu oluyorum.

emin ol en uzun sürecek isim Bruno olur ve bana göre bu ANK ve BCT nin verdiği bir gaz. Olabilir ihtimalde bakmadığım bir transfer.

Bonservis olayı var - son sezon Utd. gayet çıkışta vs . Adamın isteyeceği maaş astronomik olacaktır. Bunlar bana göre negatif ve bizim bütçemizi aşan detaylar gibi geliyor bana.

Reijnders ya da Brahim Diaz daha gerçekçi misal Bruno'ya göre.
Rjenders 8 brahim 10

İkisi de lazim

Hütter will Uzun als zentralen Baustein bei Eintracht Frankfurt​

Am Montag fehlte Uzun wie die weiteren sieben WM-Fahrer beim Trainingsauftakt in Frankfurt. „Ich habe jetzt nichts gehört, dass er gehen will. Und an Spekulationen möchte ich mich nicht beteiligen“, sagte Neu-Trainer Adi Hütter, der Uzun als zentralen Baustein in seinem Team einplant. „Can hat unheimliches Potenzial. Er ist ein fantastischer Spieler in meinen Augen und hat wirklich tolle Anlagen. Er ist ein Spieler, der Spiele entscheiden kann. Er kann etwas, was man heute eigentlich seltener sieht im Fußball: Er kann auch mal aus der Distanz schießen, sowohl mit dem linken als auch mit dem rechten Fuß. Also ein brandgefährlicher Spieler.“

Hütter: Can benim icin cok önemli bir oyuncu, cok büyük bir potensiyali var. Mükemmel oyuncu ve bir maci her an belirleyebilir. Günümüz futbolunda nadir olan uzaktan sut cekmeside bizim icin bir özellik ve cok iyi assistler de yapabiliyor.

Satmazlar

Hoca Icardi kalmazsa mutlu olur ama kalırsa da ne yapalım deyip devam edecek gibi konuşuyor.

Önce malum herifi bi şutlayacaz mi artık. Her şey için teşekkürler mesajı ne zaman yayınlanacak resmi sitede. Yanında ilkay ve kaan'i da postalasak göbek atacam. Ahmet kutucu da var tabi ki

Okan Buruk: Biz diğer takımlarla bir transfer yarışı içerisinde değiliz. Biz kendimize bakıyoruz, kendimize odaklıyız.

Rjenders 8 brahim 10

İkisi de lazim
Reijnders + enciso / can olacak ve denenecek gibi (can tam 10 denemez tabi)
ikisi bence olmaz birinden biri olur

Sara'ya da bağlı olarak - sara kalırsa belki Can / Brahim de olabilir belki. Orası artık hangisi gelebilir gelemeze çıkıyor.

benim tek derdim yönetimin kararlı süreç yönetmiyor hissini veriyor olması.

Baska os transferi beklemeyin rtslar. 10 no, kanat ve forvet gelir.

Anladığım kadarıyla orta sahaya başka transfer düşünmüyorlar

Diaz, Rijenders ve Can'ı kadroya katarsak Fenerbahçe kadrosuna yakinlasabiliriz. Diğer alınacak genç adamlar da en azından rekabete sağlam girecek adamlar olmalı.

sara gıtmeyecekse zaten ortasaha almıcaz ki neyin beklentısıne gırdınız

10 numara alacaklar işte

Okan Buruk: Lemina, Torreira, Sara, İlkay... (düşünüp düşünüp) Renato var... Kaan var.. Önemli olan buraya farklı tipte bir oyuncu alabilmekti. Lesley çok değerli bir oyuncu, çok beğendiğim, orta sahamızda olmayan bir profil.

Hütter will Uzun als zentralen Baustein bei Eintracht Frankfurt​

Am Montag fehlte Uzun wie die weiteren sieben WM-Fahrer beim Trainingsauftakt in Frankfurt. „Ich habe jetzt nichts gehört, dass er gehen will. Und an Spekulationen möchte ich mich nicht beteiligen“, sagte Neu-Trainer Adi Hütter, der Uzun als zentralen Baustein in seinem Team einplant. „Can hat unheimliches Potenzial. Er ist ein fantastischer Spieler in meinen Augen und hat wirklich tolle Anlagen. Er ist ein Spieler, der Spiele entscheiden kann. Er kann etwas, was man heute eigentlich seltener sieht im Fußball: Er kann auch mal aus der Distanz schießen, sowohl mit dem linken als auch mit dem rechten Fuß. Also ein brandgefährlicher Spieler.“

Hütter: Can benim icin cok önemli bir oyuncu, cok büyük bir potensiyali var. Mükemmel oyuncu ve bir maci her an belirleyebilir. Günümüz futbolunda nadir olan uzaktan sut cekmeside bizim icin bir özellik ve cok iyi assistler de yapabiliyor.

Satmazlar
satmazlar değil "parasını ver al" diyorlar.

Geri
Üst Alt