#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Bu anket kapanacak: .
İlkay ve Kaan'ı topçudan sayıyor. Nhaga/İlkay/Kaan'dan birisinin bir City, Liverpool, Madrid, PSG deplasmanına çıktığı düşüncesi beni ürpertiyor açıkçası.
kac tane orta sahamiz olacak ki, 4-2-3-1 oynuyoruz
4 tane kabul edilebilir seviye orta saha + birkac bonus oyuncu yeterli

Torreira, Lemina, Sara, Lesley bu dortlunun ucune bir sey olacak ki soyledigin heriflerden birine is dussun
ki Nhaga'ya da haksizlik ediyorsun, bu seviyelerde is dusunce sahaya atmadan nasil ilerleyecek kariyeri?

Bruno Fernandes ya da Can 10
Brahim Diaz kanat-10
Franculino

Oyyy hatta + genç kontenjan oluyo can olursa.ona da diao kiralık voheyyy

Hocanın konuşmaları beğendim isteklerini net bir şekilde dile getirmiş çok yönetim korurvari takılıyordu geçmişte. İcardi mevzusunda dursun yüzünden adam araya sıkışmış bir şey de diyemiyor.

Lesley üstüne bir 8 numara daha lazım.Nhaga ilkay ve kaana güvenilmez clde.

Üç rakamı gayet açık

Forvet arkası
Forvet
Kanat

Bu ortasaha ile mümkünatı yok clde istikrarlı performans sergilensin.1 yaş daha yaşlandı takım üstüne lemina fiziksel olarak düştü.Bir tek sara ve torreira kalıyor 2 ortasaha taşıyamazsın.Zaten topa sahip olma veya top çevirme kabiliyetimiz kötü özellikle avrupada.Kaybettiğin her saçma top kalende golü görürsün.Ortasaha neden sevmiyor bu hoca 4 yıl oldu anlamak mümkün değil.
Lesley alındı üstüne 10 numarası gelecek

Sakin hocam

aslinda hem Enciso hem Can mantikli sanki
Enciso solda playmaker kanat gibi de oynayabilir sanki

Can da solda kanat forvet gibi oynayabilir goruntude

8 bakıldığı da açık

Rjenders ve Danilo isimleri boşa çıkmadı

Sabırla alacagiz onu da

Okan Buruk: Oyuncuların maç seçmesi, bazen kendilerini rolantiye alması... Bunlar olabiliyor bazen. Burada duruma göre yerine başka bir oyuncu atabilmemiz çok önemli.

8 bakıldığı da açık

Rjenders ve Danilo isimleri boşa çıkmadı

Sabırla alacagiz onu da

10382.webp

Sergen bu mantar mı başka bişey mi ne bu

Orta sahaya Lemina, Lesley, Torreira, Sara, İlkay ve Nhaga yeter. Sara giderse yerine iyi bir 8 alınır. Ayrıca 10 numara da gelecek. Daha ne olacak.

Forvet-10 numara-Kanat ile 3 hücumcu
Sol stoper ile 1 savunmacı düşünceleri güzel.

Ama o saydığı isimlerle orta sahayı geniş ve yeterli görmesi hala akıllanmadığını kanıtlıyor. Bir orta saha oyuncusu olarak adam orta sahanın öneminden habersiz. Gitti Ugoçuku denilen bir herife milyonları saydırdı. İlkay ve Kaan'ı topçudan sayıyor. Nhaga/İlkay/Kaan'dan birisinin bir City, Liverpool, Madrid, PSG deplasmanına çıktığı düşüncesi beni ürpertiyor açıkçası.
Kontenjan kalmıyor ne yapsın. Sara ya teklif yok diyor. Sara gitseydi kesin bir 8 daha alınırdı.

Okan Buruk: Ben teknik ekibimden memnunum... Ama her şey geliştirilmeli. Bu sene teknik ekibim için de düşüncelerimiz var, bu gelişimi göstermeliyiz, maç sayısı artıyor, oyuncu kalitesi artıyor, teknik ekibimizi de bu noktada birkaç yeni isim katabiliriz. (soru üzerine) Mertens tabii ki bir antrenör değil ama ben kendisinin hep teknik heyette, hem kadro içerisinde bizimle sürekli olmasını çok istiyorum.

Hocanin saydigi mevkiler disinda bir 8 no da lazim

Kendisi de isabetli bir sekilde tespit ettigi gibi takimda oyunun iki yönünü oynayabilen tek orta saha Sara, o da yetersiz ve istikarsiz

Oraya daha net bir adam lazim

Geri
Üst Alt