Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.531
- 8.010
- 1.428
Unutmuşum düzelttim mesajımı.Lesley alındı üstüne 10 numarası gelecek
Sakin hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutmuşum düzelttim mesajımı.Lesley alındı üstüne 10 numarası gelecek
Sakin hocam
Alacagiz isim cikmaz yoksaYapma serhj şuan kkmse gitmeden sekiz mümkün değil
Şurada bile bir mesaj vermiş aslında hocanın orta saha yeterli diye düşündüğünü düşünmüyorum. Hem kural hem başkan hocanın elini kitliyorOkan Buruk: Sara bizim için önemli bir oyuncu, (transfer sorusu üzerine) henüz kendisine bir teklif gelmedi. Ama takımda kaldığı taktirde kadroda önemli bir oyuncu olacak. Orta sahamızda oyunu çift yönlü kreatif şekilde oynayabilen ve oyun kurabilen profil olarak sadece kendisi var.
Ne alaka yav. Hocaya guvenmiyorlar ozamam. Ne yani hoca Gs icin hangisinin en iyi kaptan olacagino bilemeyecek ladar bilgisiz birimiKaptan takimin sembolü. Yönetim ve SD de bu olaya dahil olabilirler normal bu
ulen şampuan maskotu için müthiş fikir aslında...abuk subuk aromalarda globalde satar gibi.
Bilmiyorum instada benim hanım bana atiyo
na-mümkün yönetimin bunu doğru yapabilmesi.Alınca göndeririz
Yaparız yavna-mümkün yönetimin bunu doğru yapabilmesi.
Hocam genç stoper sagbekte bakyoz mu acep3 hücuma 1 mudafaya transfer istiyorum diyo hoca
o.saha giden olmazsa hamle olmaz heralde
hoca kaan ı fln da saydigina gore
Lemina imzaladı mı ondan bile haberimiz yok. Olsa da sakatlık sıkıntısı nedeniyle güvenilir bir oyuncu değil.kac tane orta sahamiz olacak ki, 4-2-3-1 oynuyoruz
4 tane kabul edilebilir seviye orta saha + birkac bonus oyuncu yeterli
Torreira, Lemina, Sara, Lesley bu dortlunun ucune bir sey olacak ki soyledigin heriflerden birine is dussun
ki Nhaga'ya da haksizlik ediyorsun, bu seviyelerde is dusunce sahaya atmadan nasil ilerleyecek kariyeri?
Onu da alırız aga3 hücuma 1 mudafaya transfer istiyorum diyo hoca
o.saha giden olmazsa hamle olmaz heralde
hoca kaan ı fln da saydigina gore
Taraftar bu ayrintiyi ec geciyo bu sene iste hem avrupada basaei geldi hemde ligde sampiyonluk bu yuzden bu sene ikina ikina samp olduk.Okan Buruk: Her senenin hikayesi çok farklı. Ama son şampiyonluğumuz en zoruydu, 12 şampiyonlar ligi maçıyla beraber ligi hep önde götürmeye çalışmak fiziksel ve mental açısından tüm şampiyonluklar arasında en zorlayan sezon geçen sezon oldu.
Hocam genç stoper sagbekte bakyoz mu acep
Bence yusufu kastetti hoca
Kozmozdan enteresan mesajlar var bugün.Önümüzü bi gerek