#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Bu anket kapanacak: .
Icardi her şeyi takip eden acayip zeki bi adam

Hocanın onu istemediğini bilmeme ihtimali yok

henüz basına yansımayan büyük bir ismin kiralanması için iletişimi sürdüren kulübüm.

hafta başına kadar ismi düşecektir. olur olmaz bilmiyorum ama olursa osimhen'in ilk haberinin düştüğü güne döner ortalık.

not: foden değil.

ekşi sözlük-kahvekonyak
Bu o kadar güvenilir bir hesap değil. Aspirilla dışında bildiği pek bir şey yok.

Doğrudur değildir bilmem ama oynadığı takım Monaco ise kaçarak uzaklaşmak gerekiyor

Müzakere devam ediyormuş. Teklife cevap vermediniz ne müzakeresi. Suç Dursun Özbek'te tabi şimdiye çoktan yapılan teklife geri dönüş olmamıştır denip teşekkür açıklaması yapılıp netleştirmiş olması gerekiyordu. Okan hocanın dünkü açıklamaları sonrası İcardi'nin kalacağına pek ihtimal vermiyorum. Bu gün yapılacak toplantıdan sonra ya bu gece yada yarın gelecek u23 forvet ismi düşer piyasaya. Bu arada bizim Lesley'e ne oldu neden hala açıklanmadı acaba?

Icardi 100 kilo olmuştur, artık Ocak'a kadar Icardi'yi takım seviyesine çıkarmaya çalışıyoruz mavalları dinleriz. Bedavadan çok değerli kontenjanı harcarız. Benim hala Icardi peşinden koşmalarından dolayı pek umudum kalmadı bu seneden.

1784106144732.webp

Taze kolpa getirdim

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Ugochuk Reijnders
Sane Can Baris
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Ake Brown
Guendouzi Kante
Greenwood Asensio Rashford
Muriqi

Nübel
Murillo Agbadou L.Pereira Ouattara
Ndidi Salih
Cerny Orkun Trossard
Vlahovic

Onana
Pina Nwaiwu Batagov Cabral
Folcarelli Malinovski
Prestianni Muci Aral
Onuachu

Haberlere göre gidersek 4 takimin kadrolari böyle olabilir

Tescilli sikeciler bu senede cle katilamazlarda harbiden mallar

Lucas yine gsnin ortasahaya yazacağı 1. Topçu olacak bunu bilin de kadroları ona göre yapın

Geri
Üst Alt