#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
şu açıklamayı yapan adamı kulüpte bir dakika tutmam!

Okan Buruk: "Biz yetiştirici bir kulüp değiliz. Keşke hem yetiştirip hem yarışan kulüpler gibi... Mesela Barcelona böyle bir kulüp. Hem yetiştiriyor hem yarışıyor. Biz şu anda yarışan bir kulübüz. Yarışıp kazanmak zorunda olan kulübüz." (DHA)
doğru söylüyor. Alt yapı şer yuvası gibi, 1 tane yönetim 1 tuğla koymadı alt yapıya. Çıkanları, övülenleri görüyoruz anadolu kulüplerinde bile 11 e giremiyorlar, 2.liglerde bile kavga dövüş forma buluyorlar.
Kimse sana La Masia kur demiyor ama Tr için en iyi alt yapıya sahip olmak için hangi yönetim bir şeyler yaptı. Alt yapının boktan olması konusunda hiç bir hocaya kızmamak lazım.

Istisnalar var elbet, Doue'yi o paraya almak varken bugun oldu 30M euroluk oyuncu.

Ama Oulai bizde nasil seviye atlatacakti ki? Tamam kumasi var ama cok ekstrem bir yetenek ya da oyun agirligini da goremedim, yani Trabzon'da fena bir sezon gecirmedi ama oyle ahim sahim bir sezon oynadigini dusunenlerden degilim. Ayni maliyetlere Nhaga'yi aldik, oynatiliyor mu? Bizdeki bakis acisi ve beklentiler de farkli.
Ahım şahım derken ne bekliyoruzki, rotasyonda katkı vermesi yeterdi.

Bizim mevcuttan daha iyi takım olma ihtimalimizin tek yolu 10 numara almak.

Evet Jacobs’tan daha iyi sol bek de alabiliriz ama ya da Sara yerine Reijnders de belki fırsat olursa ama o kadar.

Barışla Sane’yi gönderip daha iyi kanat almamız çok zor, Davinson’u gönderip daha iyi stoper almamız da mesela.

Takım bir seviyeye geldi ve bunun üstüne çıkmak ve kağıt üstnde direkt yükseltmek için yapacağın iş 50şer 50şer dağıtmak olmalı anca.

En fazla gelişim sağlayabileceğin nokta 10 numara, orada kimse yok çünkü.

Diğer bölgelerde ise sol bek ve 8 numara dışında ciddi paralar ödememiz gerekir, o da madden mümkün olmadığı için genç oyuncularla backup oluşturursun ve bunlar 20-30 m euro olmak zorunda değil.

Öyle bir hava var sanki;
Son 4 yıldır şampiyon olan, CLye giden, para sıkıntısı olmayan onlar.
UEFA dan ceza yemiş, 23 yabancısı olan, 10 küsür yıldır hiç bir başarısı olmayan biziz gibi....

Adamlar sezonun en pahalı transferini getirip hala yeni transfer hayali kuruyorlar.
Biz dokuz doğuruyoruz.

Çıldırmamak elde değil.....

Tek umudum UEFAnın bu olanlara göz yummayacağı.....
Adamlarda sınırsız para var, ceza alsalar ne olacak

Fenerli yöneticiler cepten milyon euroları koyup onu sisteme sokmaya çalışıyor, bu yıllardır böyle, diğer türlü transfer yapamazlar zaten.

Sen buna karşılık veremezsin öyle bir yönetimin yok zaten.

Hepsini toplasan 500 m euro görür müyüz emin değilim.

farkındaysanız artık Okan hoca çıkıp yönetimi koruyucu konuşmadı, Kavukçu da basına demeç vermiyor, yükü üstlerine almıyorlar, Erden Timur'u yıpratıp ayrılmasına sebep olan ekibe karşı Okan hoca ve Kavukçu ikilisi böyle bir tavır almış görünüyor,Okan hoca olmasa zaten Kavukçu çoktan gitmişti 25-30 senelik arkadaş oldukları için bağları kuvvetli
Kavukçu, ekipteki belkide tek parası olan adam olduğu için daha çok orada.

Üst akıl olarak Terim'in kulüpte yeralması lazım. TD görevini artık yapamayacağı belli en azından o varken altyapı ve scout biraz derlenip toparlanıyordu. Sopayı gösterir diye Dursun'da böyle rahat takılamazdı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iş inada bindi madem hoca yerinde olsam icardiyi arayıp kalırsa 3. forvet olacağını ve sadece kupa maçlarında oynayacağını söylerdim

gerekirse bozacaksın aranı yapacak bir şey yok, icardi kalırsa hem transferde düzgün hamleler yapma hem de başarılı olma ihtimalimiz 0

icardi de yüzsüzlük yapmayıp veda etmeli açıkça
Bence taraftarın Dursun'a böyle devam ederse sabık hain başkan olarak anılacağını söylemesi lazım

Ahım şahım derken ne bekliyoruzki, rotasyonda katkı vermesi yeterdi.

Bizim mevcuttan daha iyi takım olma ihtimalimizin tek yolu 10 numara almak.

Evet Jacobs’tan daha iyi sol bek de alabiliriz ama ya da Sara yerine Reijnders de belki fırsat olursa ama o kadar.

Barışla Sane’yi gönderip daha iyi kanat almamız çok zor, Davinson’u gönderip daha iyi stoper almamız da mesela.

Takım bir seviyeye geldi ve bunun üstüne çıkmak ve kağıt üstnde direkt yükseltmek için yapacağın iş 50şer 50şer dağıtmak olmalı anca.

En fazla gelişim sağlayabileceğin nokta 10 numara, orada kimse yok çünkü.

Diğer bölgelerde ise sol bek ve 8 numara dışında ciddi paralar ödememiz gerekir, o da madden mümkün olmadığı için genç oyuncularla backup oluşturursun ve bunlar 20-30 m euro olmak zorunda değil.
Tamam orada dusuncem ayni, "katki saglamak" ile "seviye atlatmak" farkli benim vurgu yaptigim son kisim. 1 sene once alma durumumuz olsa ayni paralara ; Oulai olsun, ya da bugun 7-8 milyona alabiliriz diyebilecegimiz herhangi bir oyuncu suan bize seviye atlatacak durumda olamaz artik istenen paralari goruyoruz her gun haberlerde.

Ama orta sahada Torreira veya Sara'dan cok daha faydali olacak, pas oyunumuzu ve orta saha hakimiyetini yukari cekecek bir oyuncu bulunursa ben ona seviye atladik derim. Yoksa rotasyonda faydali olabilecek bir oyuncuya cok buyuk paralar vermeye gerek yok, 15 milyona falan da bulursun bu durumlarda.

Suan 10 numara disinda senin dedigin gibi bu yol anca Sara'nin yerine upgrade yapabilecegimiz biriyle olur, belki de sol bek. Bunlara iyi para vermek zorundayiz eger bunu istiyorsak.

Mesela Sanchez bugun gitse yerine Danso diyenleri goruyorum o da Sanchez'den ucuz olmayacak ki, Sanchez kalsin daha iyi sanki Danso bundan kat kay daha iyi oyuncu mu? Bence degil.

Dursun başkan icardiyi futbola döndüreceğini düğünüyorsa 10 numara içinde hagiyi futbola döndürsün bari. hem haginin artıları daha fazla kilo anlamında

icardi konusunda sakatlık ve sonraki süreçte kendine bakmaması - tatilleri ve izinleri , vaktinde takıma katılmama gibi olaylar ve buna rağmen koşulsuz sevgi görmüş olması tamamen ve tamamen icardi'nin kendi ayıbı - hem kulübe hem taraftara. Osimhen bile hep destek durdu ve asla art niyet ya da zıtlaşma da yaşanmadı takım içi. Canımız ciğerimiz dedik ama adam aşırı rahat davrandı , özellikle diz bağlarından sonra.

fakat bugünü konuşursak kusurlu olan yüzde yüz yönetim. Teşekkürler deyip bitireceksin. Yapılan stad kutlaması çok net zemin hazırlamıştı buna ama uzattıkça uzattın. Adamın menajeri boş boş konuşuyor. Uzadıkça da taraftar yorumla bilmemneyle geriliyor adamla. Belki başkanında istediği bu. "ben gönderiyorum, bırakıyorum değilde taraftar istemiyor olsun" dedirtmek ama zaten mayıstan beri kontrat biteceği için ayrılık olarak bakılıyordu kontenjan vs hesaplanırken.

boş işlerle uğraşıyorlar başta başkan olmak üzere.

hem iletişimi hocana yaptır , hem kullanmayacağını ima ettiği adamla gündem uzat.

Tribünleri boş son 4 yıldır doğru dürüst stadı dolmayan Kasım'da havlu atan, Avrupa geliri olmayan Besiktas bile adam aliyorken sen böyle kalamazsin. Şampiyonlar ligi geliri stad geliri store geliri Avrupa'nın ilk 25inde varsın transfere gelince İcardiyi bekliyorsun. Nefret ettirdin

Serhan Türk nerede lan bu arada? Akşam attı ortaya kolpayı sonra saddam gibi kayıp

Ben ilk 11de oynayan oyuncumuz olsam, Icardi cidden göbekli falan geri geldiginde ve devam zirt pirt ekstra tatil alirsa aynisini kendim icin isterim ve maasimda ciddi zam beklerim.

Jakobs ve Sallai baya garanti ilk 11 oyuncusu ve yarisini anca aliyorlar.

Geri
Üst Alt