#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Aslında ayırıyoruz, muslera ve mertens gitti sırada icardi var

Muslera yuhalanarak gitti hiç yakışmadı.

Yakışmayan da yuhalanması değil zamanında vedalaşamamamızdır. Young Boys felaketlerini yaşamayacaktık belki. Yönetimi çok hatalı buluyorum efsanelere de zarar veriyorlar.

Galatasaray taraftarı ile diğerlerinin arasındaki fark Galatasaray taraftarı kabullenmez asidir doğru olanı gerekeni yapar biat etmez

İcardi defteri kapandı yalan yok sezon sonu kalsın istiyordum ama herifte kafa ve mental bitmiş futbol umrunda değil

lemina ile uzatılması üstüne zam yapılması

icardi ile hala vedalaşılmaması

bu kadar kötü planlama olur

şu iki konu adam gibi halledilse 5-6 yabancı hakkıyla hareket edecektik

Bizim maaş bütçemiz ne durumda, icardi ayrılığı sonrası

Dursun icardiyi milletten soguttu. Belkide istedigi bu duruma gelmekti. Yazik oldu icardiye. Böyle olmamaliydi ayriligimiz

Enciso çok küçümseniyor bence genel olarak gelirse baya iş yapar

Sezon bitince Icardi'yle güzelce ayrılmak varken hem yönetim hem Icardi eline yüzüne bulaştırdı her şeyi. Güzel bir dönem çirkin bitmemeli. En kısa zamanda açıklama yapılıp kariyerinde başarılar dilenmeli. Icardi de bundan sonra ister yemeye gezmeye devam etsin ister top oynamaya niyetlensin kendi bilir.

lemina ile uzatılması üstüne zam yapılması

icardi ile hala vedalaşılmaması

bu kadar kötü planlama olur

şu iki konu adam gibi halledilse 5-6 yabancı hakkıyla hareket edecektik

Lemina kalmalı icardi direkt konu kapatılmalıydı İcardinin yerine 10 numara alınmalı İşte

Taraftarı Muslera’ya düşman ettiler şimdi de Icardi’ye düşman edecekler. Yahu kardeşim ben anlamıyorum çok mu zordu artık senin yaşın geçti bizim vedalaşmamız gerekiyor senin fizik durumun ortada demek, lan adam da biliyor halini zaten.

Şöyle güzel bir vedalaşsaydık iyi anlarla aklımızda kalsaydı.

En başta gitmesi gerektiğini söyledik. Geçen sezonun ortasında İcardi,Torreira ve Sanchez’in sezon bittikten sonra güzel bir şekilde vedalaşmamız gerektiğini bir kaç kez yazdık,tepki de aldık. Muhtemelen Sanchez için bir kez daha tepki alırız. Dünya kupasında çok iyi oynadı ama 30-35 milyon veren olursa Kavukçu uçağı ile yolcu etmesi lazım. Süper lig ve ŞL de hata yaparsa bu taraftar kendisini çiğ çiğ yer benden demesi. Torreira ise en güzel şekilde veda etmeli. Sezon boyunca aşk acısı muhabbetini çekemeyiz.

Geri
Üst Alt