#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Drogba = Osimhen
Umut Bulut = Ponomarenko
Burak Yılmaz = ?

Confused Steve Brule GIF by MOODMAN

Pono yarın maçtan sonra elenirlerse gelir okey verirse Başkan da rakamlara.
Ben onun geleceğini pek sanmıyorum zorunlu satın alma ile. Kiev'de başka türlü vermez bence. Kader Meite, İlenikhana, Evan Ferguson gibi isimler daha oluru var gibi sanki kiralık+ isteğe bağlı opsiyon yada %60'ında oynarsa şartlı zorunlu satın alma gibi.

Galatasaray'da bazı oyuncular Mauro Icardi'yi takımda istemiyor. Trabzonspor maçı sonrası, Icardi'yle oynadıklarında faturanın kendilerine kesildiğini düşündüklerini dile getirdiler. (Mehmet Özcan)

bugune kadar bekledin de simdi mi soyluyorsun bunu

İbrahim Diyaliz abi ne olur gel

Hazırlık maçları sadettin sporda yayınlanacakmış. Dsmarttan kurtulduk şimdi de sadettine hapsolduk herhalde.

Lemina maç seçiyor fiziksel durumdan ötürü.

Kötü oynadığı maçlara bakın gençlerbirliği, kocaelispor gibi maçlar.İyi oynadığı maçlar liverpool x2, juventus,fb,bjk vs vs

Zor maçlarda sorumluluk alan bir adam bence lazım. Sadece adamı alternatifsiz bırakmak hata.

güncel foden 70 milyonluk bir oyuncu değilim geçelim onu, ayrıca city tetrisatından da korkuyorum ben malesef, gelip 1 milyonluk top oynamama olasılıkları var. Greenwood'un altında kalmayalım diye gidip sıkabilir bunlar yalnız

Fakat hedef sasirtmacada var burda.

Yonetimdir bu belirsiz surecin sorumlusu. Haziran 30dan beri adam free agent - istedigini yapar.

Bu yaz o konu tamamen yonetimin berbat kafalari acikcasi.

Foden gundemi buyuk balon ve kolpa gundem.

İcardi hakkında düşünülecek ne var? Adamın şampiyonlar ligi verileri ortada. 6.42 sofa da 10 maçın ortalaması,Ada oynasa bu kadarını yapardı zaten.

Icardi'ye sözleşme verilirse store/forma gelirleri yüzde 50 düşer bu sene.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt