#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Ponomarenko bildiğin kapalı kutu büyük riske gireriz. Ne alacağını bildiğin forvete gitmek lazım bize uzun boylu hava toplarında etkili ve hızlı bir forvet lazım. İnşallah ben yanılırım. Ukrayna ligi çok vasat bir lig d.kiev takımı çok zayıf Cluj takımına bile üstünlük sağlayamıyor.
Neyin riski forvetin zaten osimhen

Maç sayısına göre zorunlu olsa zorunlu yazılıyor zaten adamlar keriz değil bencede
Ama oyuncu zaten iyi oyuncu değil bizim zaniolo verdiğimiz gibi gözden çıkarılmış belki alırlar diye veriyorlar çok maç oynayacağını düşünmüyorum
Lemina sağlamsa oynar
Oyuncu gayet iyi oyuncu. Burnley'in de Esteve ile birlikte en değerli oyuncusuydu.

Forvet yedeğine vlahovici alalım doğru bi 15 de ona maaş veririz

osimhen arkasındaki yedek hem açık hem de santrafor oynayacak yetenekte olsa daha iyi olur. aksi takdirde yedek kulübesinde çürür.

ponomerenko zart zurt diyorsunuz da bu çocuk az kendini gösterse zaten sana gelmiyor.
Uzun zamandır bizim için yanan bir yabancı veled görüyorum.
Yeteneği de yok değil.
Bu çocuk prof arenada 2 tane iyi maç çıkarsın en kötü ingiltere 2. liginden getafeden falan hayvani ilgi görür. O zaman da tren kaçmış olur.
Velet osimhenle çalışmak istiyor işte bu da gayet gelişim sağlatır bir oyuncuya.

Ukraynadaki ek son slav saf yetenekli oyuncuya 70 milyonu acımadan bastılar hatırlatayım. Sizin istediğiniz stilde yarışamazsınız.
2-3 ayda nasıl bir gelişim göstereceğini de bilemezsin.
Futbolun anahtarı hırs ise içinden çok fena bir şey de çıkabilir.

Transfer dönemi kapanınca forumda olmayacağım için şimdiden muhtemelen 25 ekimde oynanacak maç için biseyler soyleyim

1.fb maca sakatliklar ve eksikliklerle gelecek

2.fbnin mac içinde,bilhassa geçmiş korkuları tavan yapacak.

3.ismail kartal muthis ozguvenli ve coşkuyla gelip,maç sonu ağır eleştirilere maruz kalacak.(15 haziran diyo her yerde doğum gunu)

Son düzenleme:
Bu arada Lesley'in formalı fotoğrafları görünce yine aklıma geldi. Ligin başlamasına 1 ay kaldı. Hazırlık maçları geliyor. Kulübün hala sırt, kol altı, şort, diğer kol, konç ve Avrupa göğüs sponsoru belli değil. Belli olmayan da tek takımız sanırım büyükler arasında. #SponsorlarNerede?
Lets Go Time GIF by NETFLIX

Breaking Bad Where Is The Money GIF

Son düzenleme:
sara'nın şişman çıktığı tek fotoğraf konuşuluyor da zayıf göründüğü diğer bütün fotoğraflar niye dikkate alınmıyor

Amaç sevmediğiniz adama sallamak için sebep uydurmak mı yoksa
Bu sezon da YK bir oyun oynasın da ben ona sövmek için çok güzel sebepler bulacağım. Yetti be

Yav Almayin şu kievli bebeği hazır oyuncu alın santrafor bu ligin ilacı Osimhen yokken takımı taşıyacak biri olmalı Icardiyi yolladik adı sanı bilinmeyen adama para baglamayin
Ben de garanti adam isterdim de 10+4’te mecbur şu iş. Elde Osimhen varken 1-2 hakkımız olan genel kontenjanı buraya kullanmayız. 3. Forvet olarak da Deniz Gül ya da Bertuğ’u son hafta bir şekil kapatıp yolumuza bakmak lazım

Çorumu çorumlular bile bilmiyor yav. Heriflerin havalimanı yok, adamı araçla getirmişler çoruma gezdirmeye.

çorum, sivas, tokat gibi illerin yazın en yakın komşularına kaçtığı yerde bu adamın yaşamak istememesi normal.
Maçtan maça istanbuldan gelirim demiş :asd:
en yakın hava limanları sivas, merzifon askeri hava limanı falan. :asd:
Adamın uçaktan indikten sonra 2 saatlik yolu var en az. Onda da 5 tane radar var
Ulan mesaji okurken benim canim sikildi. Bu adam niye bunlarla gorustu o cok ilginc. Menejer esekligi herhalde.

Geri
Üst Alt