- 4 Ağustos 2009
- 90.464
- 71.485
- 5.188
Musiala agustosun ikinci haftasında biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkaya haftalık 86bin avro maaş veriyoruz , kimsesizlere öğrencilere burs olarak versek ilkaydan daha faydalı olur
Bence teknik taktik anlamda faydası oluyordur oyunculara. Sezona da iyi başlamıştı. Bu yıl da katkı alacağımızı düşünüyorum. İleride iyi bir teknik direktör olacaktır ayrıca kendisi.İlkaya haftalık 86bin avro maaş veriyoruz , kimsesizlere öğrencilere burs olarak versek ilkaydan daha faydalı olur
Rengim postlarını görünce şöyle oluyorum.Musiala agustosun ikinci haftasında biter.
Bence teknik taktik anlamda faydası oluyordur oyunculara. Sezona da iyi başlamıştı. Bu yıl da katkı alacağımızı düşünüyorum. İleride iyi bir teknik direktör olacaktır ayrıca kendisi.
Peşinde olduğumuz wonderkid bebelercicaldau morutsan nelson lu sezona dogru gidiyoruz
cicaldau morutsan nelson lu sezona dogru gidiyoruz
Bari 1000 eurosunu bize verseler hergun nöbet tutuyoruzHusnunun forumdaki yorumlariyla utakima verdigi katki >> ilkay gundoganin verdigi katki
Yusuf Sarı ve Arda Okan yalvarmalarına son 2 haftaVasatizmciler başlığı bosaltsin biz musiala, olise cekicez
Herhangi bir Galatasaray içeriğinin altında bulabilirsin. YouTube kendisini banlamış olabilir, emin değilimYiğit Karagöz nerde abi? Gelsin 2 flood döşesin ya