Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.077
- 20.806
- 2.663
Şöyle okuyorum gelişmeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem cana hem kaliteli 10 noya nasıl para gomecez. İmkansız bu dediğin ya can olacak ya başkasıCan cepte.ama 10 numaradan bagimsiz.
Çünkü 20 yasindaki Can Galatasaray 10 numarasını taşıyamaz ve 10 numaranın altinda ezilir.
Çünkü; Can 10 numara değil.
Cani eninde sonunda alacagiz.Cunku hoca geniş kadro istiyor.
Çünkü yabanci sınırı var ve yerli kalitesi artırılmalı.
Çünkü sonraki sene baris ve yunusun olasi transferi sonrası biri sazı eline almalı.
Cana bizi bekle bile denmiş olabilir.
Cunku ağustosta fiyatı düşebilir
Savasan 11 oyuncu lazim atletik ve guclu..Aslinda cok iyi oyun kurucu kanatta lazim. Osimhene top gelmiyor. 10 no ve kanat. Yine en verimli paslari yunus atiyor oda istikrarsiz. Saneyi hepten gectim kendisine faydasi yok.
Hocamiz cok seviyormuş
Al işte
para harcamadik ki henuzHem cana hem kaliteli 10 noya nasıl para gomecez. İmkansız bu dediğin ya can olacak ya başkası
Lemina > Koopmeijners.Lemina yerine Koopmeiners
Sara yerine Reijnders/Ederson vs. koyarak acayip seviye atlamis oluruz
mumkun mu acaba
O zaman Can'a şimdiden verelim boşa zaman kaybına gerek yok.Yildiz dedigi kim bilmiyomda onu alamazsak cana 50 yi verir aliriz diyo herhalde yani duyumdan anladigim o.
Enzo gibi bi canavar diyon. Adam cirkef teknik hersey var.Takıma bir arjantinli daha istiyorum
Hoca istiyorki ikiside küfürlerle gitsin bu kulüpten. Koskoca camiada şu gunayla kaanın kalmasını isteyen tek kişi okan benceSevgisi yerin dibine batsın.
tartisilir rtasLemina > Koopmeijners.
Can + 10 numara imkansız ne yazdın yawCan cepte.ama 10 numaradan bagimsiz.
Çünkü 20 yasindaki Can Galatasaray 10 numarasını taşıyamaz ve 10 numaranın altinda ezilir.
Çünkü; Can 10 numara değil.
Cani eninde sonunda alacagiz.Cunku hoca geniş kadro istiyor.
Çünkü yabanci sınırı var ve yerli kalitesi artırılmalı.
Çünkü sonraki sene baris ve yunusun olasi transferi sonrası biri sazı eline almalı.
Cana bizi bekle bile denmiş olabilir.
Cunku ağustosta fiyatı düşebilir