- 1 Mayıs 2018
- 57.673
- 48.470
- 3.873
Eyvah kaos.
daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah kaos.
Tarihlerinin en buyuk transferi, birak da eğlensinler moritzbu ertani da sevmemeye basladim.
coprosart aldilar diye 20 tane coprosard twet atiyor
bize ne birader
Hoca istiyorki ikiside küfürlerle gitsin bu kulüpten. Koskoca camiada şu gunayla kaanın kalmasını isteyen tek kişi okanSevgisi yerin dibine batsın.
Insallah hem can he. Kaliteli 10 alırlar ama çok saçma olur can ve 10 no gelirse ya barış ya da sane yedek olacak cana bu kadar para verip yedek olamaz 10 noda banko oynayacak nasil olacak kadropara harcamadik ki henuz
satislar illa olacaktir
belki yine opsiyonlu kiralik bi hamle yapilabilir
herhalde 80-90m harcayabiliriz her halukarda
dogru noktalara deginmissin renktasacikcasi ben de Gunay'dan cikalim fln diyodum ama Jankat oynasa daha iyi degil mi
UEFA listesinde yabanci sayilmasi kotu sadece, yoksa yedek kalecinin deneyimli olmasi daha olumlu
genc kaleci ise oynayarak gelisir
Kaan ise teklif olsa gider olmazsa da yedegin yedegi gibi takilir iste zararsizca
ortami bozuyorsa dehlenir demek ki bozmuyor diye umit edebiliriz
İsmail Yüksek - Onuachu takası konuşuluyor
Can agustos sonu hazır rahat olYerli oyuncu konusunda da Can gelse bile yetmez 1 tane daha iyi hamle yapmak zorundayız.
Hollanda da yasiyorum renktas, ben pek ozellik goremiyom ama gorusune saygi duyuyorum.tartisilir rtas
hele de Lemina sorun cikariyosa yani.
lig baslayinca aral'i iyi ki almamisiz diyecek herkesYerli oyuncu konusunda da Can gelse bile yetmez 1 tane daha iyi hamle yapmak zorundayız en azından Aral'ı bari alsaydık kanat istiyorsak farklı profilde olurdu topa basan, oyunu okuyan fena olmazdı.
Brahim+leao gelecek bence bi yerlere sağlam para sıkacaklar belli oldu buBana kalırsa brahim diazda yol alınmış
Tekrar bakalım haritaya
Ömrümüz natalllarda geçiyor
İsmail Yüksek - Onuachu takası konuşuluyor
bu detaya gerek var miydiHollanda da yasiyorum renktas, ben pek ozellik goremiyom ama gorusune saygi duyuyorum.![]()
Ben istedigmi yazarimbu detaya gerek var miydi