GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 10

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
503,7K
Sayfa
10/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''12 yaşından beridir bakı yapabilme yeteneğine sahibim, yedi yaşından beri de farklı varlıkları görüyorum. 17 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yapıyorum.Gelecek ve gaiple ilgili bir şeyler bildiğimi iddia etmiyorum; mutlak kaybı Allah’tan başka hiç kimsenin bilmeyeceğine inanıyorum. Yaratıcının vermiş olduğu yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. ''

@Danyal Artemis diyo kadın hakkında kısmında:crushed:BEN KORKUYORUM BU KADINDAN

Oyle aciklama olur mu renkdas, elbette oynar. Ortasaha yapina ve anlayisina gore herkes her yerde oynar elbette ancak Gueye milli takiminda da defansif rolde oynuyor mesela. Yani "degil" demek yanlis diyorum. Oynar, bak sende demissin.
Bu Mert Hakan'in Sivas'a forvet olarak gelip orada 10 numara oynamaya başlayıp Fener 'e gelince 8 numaraya evrilmesi gibi ya da Taylan'in Erzurum'da 10 numara oynayıp bizde 6 numara oynaması bir şey 😁İyi bir İdrise Guana Gey ve R.Oliviera takım çehresini herhalükarda değiştirir.Üçüncü isme bile gerek yok, özellikle Guana Gey iki kişilik oynuyor zaten (6+8).

Önem sırasına göre
6>8 > 10 = fırsat solbakken > umut

sonra finito. total 5 transfer

Sağ bek şart
3 tane orta saha şart
Forvet arkası şart
Forvet şart

Ama bana öyle geliyor ki; biz hiçkimseyi alamayız. Ağustos ayının sonlarına doğru Kasımpaşa'dan, Alanyaspor'dan falan üç beş hurda hış tipi alır otururuz yine yerimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt