GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 8

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
503,7K
Sayfa
8/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk net olarak 6 - 8 - 10 istemis. Sakin olup beklemek lazim ama hiç olmazsa 6 numara 1 haftaya gelse iyi olurdu. Bir ihtimal ilk maclari 6 numara - Berkan - Emre ile oynariz.
sabrediyoruz eyvallah üstad ama Yönetiminde şunun farkına varması lazım - tamam trasnfer eylülün başlarına kadar vs ama o zamanada kadar 5 -6 maç gibi süreç var.

O sürecede 30 gün var. her şeyimiz tamam attım kanat+forvet bekliyor olsaydık eylülü zorla , ama "boş" görülen bir ortasahamız var - gelip arkasıana önüne alışması gerek (forvet top gelir yazar başka ) 1 hafta - 10 gün maksümum halletmeleri lazım ki 3 hafta gibi süre kamp idman alışma vs işlerine baksın.

o nedenle geç kaldın ya da bekledin 5 -6 maçta mecbur eski ortasaha ile çıktın - daha desdur demeden çıldırır millet.

Insallah içimizden halledicezli demeçler gelmez. Denge dengeoglu'nun transfer sezonuna benziyor. Onda da yanlış hatırlamıyorsam bir podolski gelmisti. Burda da bir joao pedro alinip durmalarindan korkuyorum

sabrediyoruz eyvallah üstad ama Yönetiminde şunun farkına varması lazım - tamam trasnfer eylülün başlarına kadar vs ama o zamanada kadar 5 -6 maç gibi süreç var.

O sürecede 30 gün var. her şeyimiz tamam attım kanat+forvet bekliyor olsaydık eylülü zorla , ama "boş" görülen bir ortasahamız var - gelip arkasıana önüne alışması gerek (forvet top gelir yazar başka ) 1 hafta - 10 gün maksümum halletmeleri lazım ki 3 hafta gibi süre kamp idman alışma vs işlerine baksın.

o nedenle geç kaldın ya da bekledin 5 -6 maçta mecbur eski ortasaha ile çıktın - daha desdur demeden çıldırır millet.
Evet, zaten bence Pedro geldiyse + olarak da 6 numara mutlaka ligden once gelmeli. Sonra da bekleriz. 2 haftaya 6 numara gelmezse fiyasko olur.

Gueye 6 numarada oynuyor hatta daha cok isin defansif tarafinda olan bir isim (full back degil elbette). S.Oliviera sadece bana gore degil birkac referans kaynaga gorede merkezi ortasaha yani 8 numara da oynayabildigi goruluyor. Istatistiklerine bakinca dogruluyor skor/asist sayisi da. 10 numaraya gore dusuk hatta.
Koyarsanız her futbolcu her yerde oynuyor ama farklı profiller.PSG Veratti -Gueye box to box tarzı iki 8 ile oynuyor.Carvalho statik çapa (ön libero). Oliviera Porto'da 4-5-1'de forvete en yakın (10) isimken Roma 3_5_2 oynadığı için orta beşliden biri (8) olarak gözüküyor.Okan Buruk 4-5-1 oynatacaksa ve statik ön libero+10 numara kullanacaksa R.Oliviera Pedro 'nun muadili olur.Gueye de Sanson (8), Torerea, Fernando gibi isimlerin muadili olur.Şu ana kadar Carvalho 'dan başka ön libero ismi geçmedi.

seçimden önce

qi5ymtz.gif

seçimden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt