GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 132

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,5K
Sayfa
132/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bu hafta 2 orta sahanin bitecegini söylüyor ama Cenk Italya ya ucuyor. Milano da Joao Pedro zirvesi olacagini düsünüyorum baska orta saha yok ki Italya'da ben mi kacirdim?

Bu sefer de elleri boş dönerlerse kufurler havada birbirine tokuşur

DxlqXerWsAELi7z.jpg

Roma için opsiyon 13m muş ama kullanmamış Roma. Porto ucuza bırakmaz gibi. Carvalho'ya hiç içim sinmedi ama bu Sergio beğendim bizde böyle creative adam eksikliğini çok hissettik geçen sene
çok iyi adammış gerçekten. kilit maçların adamı böyle adamlar işte.
ortasahada bundan 2 tane olsa rakip defansın kapanması dert olmaz.

--------------------------Muslera------------------------------
Mert-----------Nelsson-----------Abdulkadir------------PVA
----------------Sergio-------------xxxxxxxx-------------------
Yunus----------------xxxxxxxxxxxx-----------------------Kerem
----------------------xxxxxxxxxxxx------------------------------

Bu xxxx lere göre kaderimiz belli olur işte. Misal Sergio yanına carvalho gelse bence patlarız. Forvet desen nolacağı muamma. Gidersin güzel adamlar alırsın orayı dolduramazsın bütün projenin içine edersin. Bilemiyorum inşallah güzel şeyler olur

Galatasaray masada Sevilla'ya rest çekti!

"Biz Marcao’dan memnunuz. İstediğimiz şartlarda olmazsa, formasını giyer burada oynar"

Brezilyalı savunmacı için 15 milyon avroyu önce kabul edip sonra indirim isteyen İspanyol kulübünün yetkilileri orta yolu bulmaya çalışacak...​

Galatasaray ile Sevilla arasında Marcao için pazarlıklar sürüyor. Sarı kırmızılılarla, İspanyol kulübü daha önce 15 milyon avro ve bonuslar için el sıkışmıştı. Ancak daha sonra Sevilla, Brezilyalı oyuncunun aklını çelince rakamı daha aşağıya indirmek için Cimbom’u sıkıştırmaya çalıştı. Yaşanan bu durum sonrası Aslan, İspanyol temsilcine rest çekerek “Biz Marcao’dan memnunuz. İstediğimiz şartlarda olmazsa, formasını giyer burada oynar” dedi. 26 yaşındaki solak isim de geri adım atınca pazarlıklar bir süreliğine tıkandı.

15 MİLYONU VERİN, ALIN​

Cimbom’un resti sonrası Sevilla bir görüşme daha talep etti. Bu istek sarı kırmızılılar tarafından bir şartla kabul edildi. Galatasaray cephesi artık yeni sezon yapılanmasına gideceğini ve bu görüşmede transferin olumlu ya da olumsuz biteceğini İspanyol ekibine iletti. Aslan’ın 15 milyon avrodan aşağı inmeyi düşünmediği fakat sonraki satışından yüksek bir oran verilmesi hâlinde farklı bir rakamı kabul edebileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim, Sevilla kulübünün yetkilileriyle son defa pazarlık masasına oturacak.

Turkiye
SARPYEL

4. hafta sonunda küfürler etmeye baslariz :asd:
orası scoutun işi. best skills videoları yanıltıcı oluyor. maç içindeki tüm pozisyonlarda kaç top kaptırmış geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyor mu baksınlar abi. wyscout gibi scout programları var oyuncunu en ince ayrıntısına kadar inceliyorsun. bunlara rağmen olmuyorsa muhtemelen oyuncuyu mental olarak iyi değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt