GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 134

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,5K
Sayfa
134/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarzı nasıl bu oliveiranın, kime benziyor
oyuncuyu porto yıllarından biliyorum o zaman "prime time" denirse At. Madrid söyletisi çıktığı dönemde , tarz olarak modric derim ama modric bile bence daha temaslı bir futbolcu.
izlediğim dönem için artıları : duran top, teknik kabiliyet, ara ve uzun pasları
eksileri/eksikleri : defansif aksiyon, mücadeleci olmaması, mental düşüşleri

oyuncuyu porto yıllarından biliyorum o zaman "prime time" denirse At. Madrid söyletisi çıktığı dönemde , tarz olarak modric derim ama modric bile bence daha temaslı bir futbolcu.
izlediğim dönem için artıları : duran top, teknik kabiliyet, ara ve uzun pasları
eksileri/eksikleri : defansif aksiyon, mücadeleci olmaması, mental düşüşleri

son 2 sezonda gol sayısı fena değilmiş gördüğüm kadarıyla

Yıllar önce sergio'yu izlemiş ve ıslanmış bir insan evladı olarak seyyah gibi gezen bu herifi satın almak yerine zorunlu olmayan opsiyonla kiralamak daha mantıklı iş olur.
Bonservisi ayrı dert maaşı ayrı dert. Yıllık maliyete bakmak gerekir bunun da yıllık maliyeti vergiler ve bons dahil 6.5 milyon euroyu geçebilir, 26 yaşında vs olsa girişilmeli derdim ama gün itibariyle 1.8m maaş 1 milyon kiralık daha uygun opsiyon olur.

Maaş çıtası pva olmalı.
4m civarı bons 1.8 maaşa gelecekse gelsin.

rest çekmek için baya geç kalmadık mı ?

herifler bizim gibi amatör değiller yoksa falcao ile çektiğimiz fotoğraf yeirne belgesel çekerledi şimdiye (n)(n)

hayır demeyi bilmiyorsunuz çünkü kendi yöneticliğinizi düşünüyorsunuz, galatasarayı değil!

Marcao gitmek istiyor bu net. Bu yüzden de elimiz zorlanıyor. Gelsin oynasın diyeceğim. Ama belli ki gelecek transferler de Marcao'nun satışa bağlı halde bekliyor. Başka takımlar var mı yok mu Marcao'nun peşinde bilmiyorum ama bizim talip olduğumuz herkesin başka bir talibi varken Marcao' nun olmaması çok zor. Hayırlısı diyelim.

Bu Breziyalı kökenlilerde profesyonellik sıfır ya. Ulan sen geçen sene en büyük hatayı yapmışsın yine bu kulüp seni sahiplenmiş. İyi bir para kazandır git. Sanki seni köle tutuyoruz. Marcao kalırsa takımı direkt sabote eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt