GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 136

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,5K
Sayfa
136/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts Cornelius'u satabilir.Fb Sörloth'u almak için Leipzig'e teklif yapmış.Ts'ye soracaklarmış eğer Ts istemezse Fb alacakmış ama bence Ts Sörloth'u ister Fb'ye kaptırmamak için.Bence de Fb'ye Sörloth kaptırılmamalı..

23B09D43-0941-43A5-97CA-FD0926EBA762.webp

Hamsik Sigurdson’dan iki yaş büyük ve ligin canına okudu. Bu adamları bedelsiz almıyoruz sonra böyle adam arıyoruz. Alın kardeşim Sigurdson’u. Ucuz bir yıllıkla 2 sene. Adam free zaten. Fernando’nun falan iyi göründüğü ligde top diye oynar herkesi

Ekli dosyayı görüntüle 166542

Hamsik Sigurdson’dan iki yaş büyük ve ligin canına okudu. Bu adamları bedelsiz almıyoruz sonra böyle adam arıyoruz. Alın kardeşim Sigurdson’u. Ucuz bir yıllıkla 2 sene. Adam free zaten. Fernando’nun falan iyi göründüğü ligde top diye oynar herkesi
Aynı düşüncedeyim.

Ver 2+1 yıllık sözleşme. Hertif zaten İzlanda'lı. Disiplin ve iş ahlakı üst seviyede.

Gelsin oynasın.

Forvet ve kanatlara ekstra maliyet yapmaya gerek yok bence. Zaten Mustafa Mohammed' den bir maliyetimiz oluşacak. Ancak Mustafa'nın satılması durumunda birisi alınmalı o bölgeye. Hep söylüyorum. Orta sahanın ortasındaki deliği kapatmamız lazım öncelikle. 6-8-10 numara muhakkak alınmalı. Elbet Emre Taylan Berkan takımda kalacağına göre rotasyonda kullanılacaktır. Defans için ilk 11 isimleri Marcao'nun gidecek varsayarsak sağ bek dışında bir belirsizlik yok. Yedek için Emin Bayram'a artık güvenmeliyiz. Bir de Lyundama'nın bonservisi hala bizde. Onu satmadan bir oyuncu almak saçmalık olur. Bana kalırsa Mustafa'nın takımda kalma varsayımıyla 4 tane transfer elzem. Ben hala sağ bek yedeği olarak Ali'yi düşünüyorum. Artık bu gençler süre almalı bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt