videosunu resim sandim renkdas okadar hizli kosuyordu yaniBir Carvalho videosu koyun da bakalım nasıl biriymiş.
Aynı düşüncedeyim.Ekli dosyayı görüntüle 166542
Hamsik Sigurdson’dan iki yaş büyük ve ligin canına okudu. Bu adamları bedelsiz almıyoruz sonra böyle adam arıyoruz. Alın kardeşim Sigurdson’u. Ucuz bir yıllıkla 2 sene. Adam free zaten. Fernando’nun falan iyi göründüğü ligde top diye oynar herkesi
Ahlak kısmında patladımAynı düşüncedeyim.
Ver 2+1 yıllık sözleşme. Hertif zaten İzlanda'lı. Disiplin ve iş ahlakı üst seviyede.
Gelsin oynasın.

İkili mücadelesinin yeterliliğini bilmiyorum ama videolarında first touch konusunda çok iyi olduğu görülüyor.Çok sert olmamakla yumuşak oynayan bir oyuncu gibide gelmedi.Bu sanson ikili mücadele kazanabilir mi? Silik topçu olmasın? İzleyen varsa yorumlasın zahmet olmazsa.
Zaten yokki rengim. Ben olmasi gerekenleri yazdim yaş konusundaReis olmayanları saysaydın daha çabuk biterdi sanki![]()
"İş ahlakı" yazmışım orada. Aynı şey mi? Ayrıca diğer mevzudan haberim bile yoktu.Ahlak kısmında patladım![]()
Bu durumu şimdi gördüm. Beraat etmeden gelmesin zaten. Beraat edemiyorsa nereye kadar yolu olduğunu tahmin ediyorsunuz.Sigurdssonu falan geçiniz. Herif çocuk istismarcısı. Üstelik tescilli istismarcı. S..rsin gitsin nerede top oynuyorsa.
Ekli dosyayı görüntüle 166542
Hamsik Sigurdson’dan iki yaş büyük ve ligin canına okudu. Bu adamları bedelsiz almıyoruz sonra böyle adam arıyoruz. Alın kardeşim Sigurdson’u. Ucuz bir yıllıkla 2 sene. Adam free zaten. Fernando’nun falan iyi göründüğü ligde top diye oynar herkesi
Dedigim gibi piyasa degeri 12m gözukuyor. Hadi abartmis olsun tm. Gene 7-8 m isterlerne 8m eurosu ya kafayi yemisler