GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 137

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,5K
Sayfa
137/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı düşüncedeyim.

Ver 2+1 yıllık sözleşme. Hertif zaten İzlanda'lı. Disiplin ve iş ahlakı üst seviyede.

Gelsin oynasın.
Bu herifin benim gözümdeki yeri kodestir sadece. Maradona Pele Messi Ronaldo olsa canı cehenneme. Şayet yönetim bu adamı alır da bu takıma getirirse sağlam küfür ederim. Yönetimin en azılı düşmanı olurum bu kesin.

Galatasaray masada Sevilla'ya rest çekti!

"Biz Marcao’dan memnunuz. İstediğimiz şartlarda olmazsa, formasını giyer burada oynar"

Brezilyalı savunmacı için 15 milyon avroyu önce kabul edip sonra indirim isteyen İspanyol kulübünün yetkilileri orta yolu bulmaya çalışacak...​

Galatasaray ile Sevilla arasında Marcao için pazarlıklar sürüyor. Sarı kırmızılılarla, İspanyol kulübü daha önce 15 milyon avro ve bonuslar için el sıkışmıştı. Ancak daha sonra Sevilla, Brezilyalı oyuncunun aklını çelince rakamı daha aşağıya indirmek için Cimbom’u sıkıştırmaya çalıştı. Yaşanan bu durum sonrası Aslan, İspanyol temsilcine rest çekerek “Biz Marcao’dan memnunuz. İstediğimiz şartlarda olmazsa, formasını giyer burada oynar” dedi. 26 yaşındaki solak isim de geri adım atınca pazarlıklar bir süreliğine tıkandı.

15 MİLYONU VERİN, ALIN​

Cimbom’un resti sonrası Sevilla bir görüşme daha talep etti. Bu istek sarı kırmızılılar tarafından bir şartla kabul edildi. Galatasaray cephesi artık yeni sezon yapılanmasına gideceğini ve bu görüşmede transferin olumlu ya da olumsuz biteceğini İspanyol ekibine iletti. Aslan’ın 15 milyon avrodan aşağı inmeyi düşünmediği fakat sonraki satışından yüksek bir oran verilmesi hâlinde farklı bir rakamı kabul edebileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim, Sevilla kulübünün yetkilileriyle son defa pazarlık masasına oturacak.

Turkiye
Bravo

Bu Breziyalı kökenlilerde profesyonellik sıfır ya. Ulan sen geçen sene en büyük hatayı yapmışsın yine bu kulüp seni sahiplenmiş. İyi bir para kazandır git. Sanki seni köle tutuyoruz. Marcao kalırsa takımı direkt sabote eder.
Umarım kalır. Sabote falan etmez sen rahat ol. Yeniçeri Yerli topçulara benzemez Marcao

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İş ahlakını nereden bileceğiz adam ahlaksızın bayrak sallayanı kimse görüşmüyor bile, yavaş patla zarar görmeyelim de.
Adamın genel ahlakını nerden bileyim ben? Bir haber görmüşsün ahkam kesiyorsun. Öyle bir şey varsa gelmesin zaten.

Yavaş değil hızlı patlarım zarar değil başka şeyler görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt