GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 139

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,6K
Sayfa
139/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke campos ve sensible kalsaydı

xeka-florentino-pedro

Bu üçünü şimdiye kadar almıştık ve yolumuza bakıyorduk. Yiyen bizden olsun içimizden olsun mantığı ne zaman bırakacak gsyi acaba. Pedroyu ikna eden de Sensible zaten bunlar onun üzerine bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Tamamen varsayım.

:red: Alalım filan demedim zaten, hatta almayalım dedim. Ancak hala ispat olunmayan birine pedofili diye iftira atarak suç işliyorsunuz.
Adam mesaj yoluyla 18 yaşından küçük çocuklara cinsel mesaj atmış suçu bu, bunun ispata gerek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bir kızın açıklamasıyla olsa suç ispatlanana kadar masumdur derim ama burada mesajlar direk kanit zaten ispatlik bir durum yok bana göre.

Adam mesaj yoluyla 18 yaşından küçük çocuklara cinsel mesaj atmış suçu bu, bunun ispata gerek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bir kızın açıklamasıyla olsa suç ispatlanana kadar masumdur derim ama burada mesajlar direk kanit zaten ispatlik bir durum yok bana göre.
Pardon hukuk sisteminin kurucusu, ulu düşünür Hugo Grotius.

Adamın nesini gördünüz de burun kıvırıyorsunuz ya Abdurrahim ve Cenkin sportif akıl olduğu yerde bunlar mı yapamayacak.
Geldigi gun de demistim bombos bi adam bizden once menajerlik yapiyodu bi donem hatta.

Dogru duzgun ne bi sportif direktorluk gecmisi var ne bi basarisi var. Simdikilere ben de bayilmiyorum da isitanla para yemeye geldigi asikar olan birine dilenilmesin lutfen

1657094968425.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt