GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 141

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,6K
Sayfa
141/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 Mart 2021 | Fatih Terim: "Şahsi fikrim, VAR hakemi maç yönetmemeli."

Dün | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Sahadaki hakem ile VAR hakemini ayıracağız. Sahadaki hakem VAR'da maç yönetmeyecek."
Hoca bu konuda haklıydı. Terim düşmanı olmayan bir Tff başkanı görmek sevindirici. Tff nin tüm kurullarını değiştireceklermiş birde yabancı kuralını kaldırırlarsa bu Tff başkanı Türk futbolunu kurtarabilir.

Hoca bu konuda haklıydı. Terim düşmanı olmayan bir Tff başkanı görmek sevindirici. Tff nin tüm kurullarını değiştireceklermiş birde yabancı kuralını kaldırırlarsa bu Tff başkanı Türk futbolunu kurtarabilir.
Bi de su 59 oncesi zirvalarla ilgili fb kafasini aldi aciklamasi yaparsa tmmdir zira konu sakiz gibi uzadi kodum şikecileri arsiz yuzsuz olduklari icin

Ben artık yabancı kuralı olayına daha değişik bakmaya başladım. Ülke futbolunun hali, alt yapıların hali bu durumdayken ne gelen yabancıdan doğru düzgün verim alınabiliyor ne de alt yapıdan doğru düzgün çocuk yetiştirilebiliyor. Belki yasak sayesinde yöneticiler zoraki de olsa kendi varlıklarının üstüne eğilmeye başlarlar diye düşünmeye başladım. Normal şartlarda yabancı sınırına karşı birisiyim ama bize radikal çözümler gerekiyor anladığım kadarıyla.

Kaan Ayhan/Denayer (Marcao Giderse)
Mert Müldür
Florentino
Oliviera
Pedro
Umut Bozok

İstiklal Marşı ve Kapanış.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

şu maçı izlemek lazım
1657097446692.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt