Emrah Duvar
Taçsız Kral
safsın demedim sen saf kalplisin dedim:red: Saflıkla ne alakası var. Masumiyet karinesi saflık mı oluyor![]()
safsın demedim sen saf kalplisin dedim:red: Saflıkla ne alakası var. Masumiyet karinesi saflık mı oluyor![]()
Tamamen varsayım.Keşke campos ve sensible kalsaydı
xeka-florentino-pedro
Bu üçünü şimdiye kadar almıştık ve yolumuza bakıyorduk. Yiyen bizden olsun içimizden olsun mantığı ne zaman bırakacak gsyi acaba. Pedroyu ikna eden de Sensible zaten bunlar onun üzerine bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Adam mesaj yoluyla 18 yaşından küçük çocuklara cinsel mesaj atmış suçu bu, bunun ispata gerek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bir kızın açıklamasıyla olsa suç ispatlanana kadar masumdur derim ama burada mesajlar direk kanit zaten ispatlik bir durum yok bana göre.:red: Alalım filan demedim zaten, hatta almayalım dedim. Ancak hala ispat olunmayan birine pedofili diye iftira atarak suç işliyorsunuz.
Pardon hukuk sisteminin kurucusu, ulu düşünür Hugo Grotius.Adam mesaj yoluyla 18 yaşından küçük çocuklara cinsel mesaj atmış suçu bu, bunun ispata gerek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bir kızın açıklamasıyla olsa suç ispatlanana kadar masumdur derim ama burada mesajlar direk kanit zaten ispatlik bir durum yok bana göre.
Aynen kankasafsın demedim sen saf kalplisin dedim
Geldigi gun de demistim bombos bi adam bizden once menajerlik yapiyodu bi donem hatta.Adamın nesini gördünüz de burun kıvırıyorsunuz ya Abdurrahim ve Cenkin sportif akıl olduğu yerde bunlar mı yapamayacak.
küstün mü?Aynen kanka
Bilmiyordum. O zaman gelmesin.adam pedofili Gökhan :red:
küstün mü?
Neyse ben size anlatamıyorum durumu siz gelince bağrıniza basarsınız suçu ispatlaninca da bir kereden birsey olmaz sonuçta takimda iyi oynuyor diye desteğe devam edersiniz.Pardon hukuk sisteminin kurucusu, ulu düşünür Hugo Grotius.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye gelsin ki? Bence siz kanun veya hukuk sistemi ne diyor onu anlamak istemiyorsunuz. Yapacak bir şey yok. İyi forumlar.Neyse ben size anlatamıyorum durumu siz gelince bağrıniza basarsınız suçu ispatlaninca da bir kereden birsey olmaz sonuçta takimda iyi oynuyor diye desteğe devam edersiniz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi