istedigi paralara olmayacağını biliyoneden...
ve bize lazım bir pozisyon degşl
Araplarla da kontak halindde
gereksiz romantzmlere gerek yok
istedigi paralara olmayacağını biliyoneden...
gercek baskan zaten erden timur, secimde bile yönetti dursunu resmen troll resimler malzemeler olmasin diyeerden timur olmasa bu yönetim burak elmas kadar eşit benim için. Erden timura güveniyorum sadece.bekleyelim biraz daha
Senelik 3 milyoncuk ve imza patasını istemesini iyi biliyo, varsa başka beren gerizekalı alsın bakalım.ya bırak ne garibi
Direkt Zenit derdim başlarım 2,3 sene sonra gelecek paraya sıcak para lazım
hhyradamlar bugun imza atmak icin gelmeiler mi 8.5 bonus toplam 10milyon euroya
O haberin kolpa olduğu konuşuluyor ama şaşırmamadamlar bugun imza atmak icin gelmeiler mi 8.5 bonus toplam 10milyon euroya
zenitin 11+2 teklifi varken bırakmaz bizimkiler 10a sevillaya.adamlar bugun imza atmak icin gelmeiler mi 8.5 bonus toplam 10milyon euroya
Bu saatten sonra Zenite satarım 10 milyon Euro bile olsa Monchiye çölde su vermicen zaten bütün bu cenabetlik onla başladı Fernando Banega yapalım diye gittik bir baktık onlar Fernandoyu aldı bu ikiliyi yaptı 2019 yazından beri yüzümüz ne sportif anlamda ne de transfer anlamında gülmediDirekt Zenit derdim başlarım 2,3 sene sonra gelecek paraya sıcak para lazım
Kesinlikle değil , he satış mı yoksa satışın kar payınınn %20 si mi önemli kısım oGercekci olmak gerekirse 20% varsa fena degil
Diğer oyuncuları:
Yok o bir önceki bizim reddettiğimiz teklifti (yazılana göre tabi o haberde)- millet o haberin tamamını doğru okumadan atladı (Ali Naci Küçükte çakal bir şekilde verdi , herkes paylaştı o şekilde)adamlar bugun imza atmak icin gelmeiler mi 8.5 bonus toplam 10milyon euroya
Burak elmasta +hainlik vardı. Bunlar beceri kabiliyet ve kapasite olarak elmasla aynı seviyedeler. Yani seviyesizler.erden timur olmasa bu yönetim burak elmas kadar eşit benim için. Erden timura güveniyorum sadece.bekleyelim biraz daha
Getir getir Kaani defansif anlamda hava topu konusunda Semih Kayadan hallice getirin anasını satayım sokun bir tarafımıza onu da ama aman ha orta saha alırız falan Kaan oynar ne de olsa joker ya 3 mevkii yedekliyormus ulan hangisini tam oynuyor ki bu adam ne iş olsa yaparım diyenler gibi