ekstra A güzel vurgu. tok bir hale getiriyor
ekstra A güzel vurgu. tok bir hale getiriyor
Melo sınıf futbolcuydu başka seviyeydi doğru da İntere gitmesinde en büyük etken Roberto Mancininin oraya tekrar donmesiydiMelo bizden sonra İnter yaptı, başka bir seviyeydi.
Süper yorum olmuş resmen
- sırf taraftarın gazını almak için çıtayı tanguy ndombele idrissa gueye morgan sanson gibi futbolculara çıkartırsanız, şimdi 1-2 tık altı adamı alırken gelecek tepkileri düşünürsünüz.
ben taraftar olarak tabii ki ndombele ve gueye gelsin isterim ama bunun gerçekçi bir tarafı yok.
hadi gueye’yi aldın diyelim, ndombele nasıl olacak?
hadi denk geldi bir sezon kiraladık, sonraki sezon ne olacak?
biz bunu 2019 yılında yaşadık, ki o gün kiraladıklarımız daha uygun maliyetliydi.
halbuki potansiyeli olan iki orta saha transfer edilse, bu işler buralara gelmezdi.
kombine satış döneminde ortalığa isimleri saldılar, şimdi de altından nasıl kalkacağız diye düşünüyorlar.
1 ay sonra lig başlayacak. seçileli de 1 ay olacak, en azından bir 6 numara koyabilirdik.
5 Temmuz 2022 10:48 · gurrpegi
Sorun parayı almak değil, kullanmak.Para havuza girince al transfer yap demiyor sistem,ohhh! Bana olan borcunu ödedin diyor.dursun bankalar birliğinden çıkmaya kararlıysa neden parasını 7 sene sonra almaktan çekiniyo orasını anlamadım pek. 2 seneye çıkacağım diyorsun o zaman alırsın paranı. belki de bilmediğimiz farklı bir prosedür vardır bilemedimn
kötüymüşSorun parayı almak değil, kullanmak.Para havuza girince al transfer yap demiyor sistem,ohhh! Bana olan borcunu ödedin diyor.
iste bunu degistiremezsin egitim bile versen bu yasta alabilecegi kisitliDün Hamza Akman'in videosunu koymuşlar Taylan yine pozisyonun gerisinde bir hamle yapıyor çıldırmalık
Erden Timur'un açıklamalarına bakarsak "yapmış olmak için, taraftarın gazını almak için transfer yapmayacağız" demişti.Olsa simdiye kadar taraftarin sesini kesmek icin 1tane tatmin edecek transfer yaparlardi bence. Buna dayanarak yok diyorum
dmc pozisyonu sanildiginin aksine ciddi iq gerektiren bir pozisyon oyunun tumunu gorebilmen gerekiyor , anticipation yuksek olmali.
şu dakika hiç şaşırtmaz bnei - zaten Sevilla'nın stretejisi bunun üzerine.Sicak para lazim oldugu icin Marcao sacma bir rakama satilacak
kaynak?Sicak para lazim oldugu icin Marcao sacma bir rakama satilacak
gotumkaynak?