GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 27

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,2K
Sayfa
27/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfhj.png
gfhjhh.png
rsetdrfgj.png

Ortadaki 30larında bir ünal aysal gibi çıkmış

kefil olup kredi çekmeye çalışmışlar o da olmamış galiba. space de konuşuluyordu dün. konuyu 'yukarıya' götürmüşler. bakalım inş en kısa sürede çözülür.
bende dinledim onu - banka diyorki zaten kredi almışın deli gibi , daha niye vereyim gibi tutum olmuş diyorlardı. Onunda tercümesi şöyleydi "Dursun gidiyor - benim kefaletimle 20 M kredi ver , ben nede olsa her şeyi ödeyim 1 yıla kapatacağım bankalar bilriği borçlarını vs"

bu bence güvenilir bir yaklaşım zaten değil - beceremezsen batarız. he kusrada kimse bakmasın bazı düzmantık yorumcularda sert eleştirmekte haklı....Cüzdan falan sallamayacaksın o zaman.

bende dinledim onu - banka diyorki zaten kredi almışın deli gibi , daha niye vereyim gibi tutum olmuş diyorlardı. Onunda tercümesi şöyleydi "Dursun gidiyor - benim kefaletimle 20 M kredi ver , ben nede olsa her şeyi ödeyim 1 yıla kapatacağım bankalar bilriği borçlarını vs"

bu bence güvenilir bir yaklaşım zaten değil - beceremezsen batarız. he kusrada kimse bakmasın bazı düzmantık yorumcularda sert eleştirmekte haklı....Cüzdan falan sallamayacaksın o zaman.
dursun bankalar birliğinden çıkmaya kararlıysa neden parasını 7 sene sonra almaktan çekiniyo orasını anlamadım pek. 2 seneye çıkacağım diyorsun o zaman alırsın paranı. belki de bilmediğimiz farklı bir prosedür vardır bilemedimn

Su an en mantıklı hamleleri bjk ve sonrasında Trabzon yapıyor. Fenerin kadrosu çöp dolu aldıkları adamlar da sınıf atlatacak cinsten değil. Beşiktaş avrupada yok o açından avantajlilar. Biz orta saha 3 düzgün hamle yaparsak şampiyonluk yarışında oluruz ama 6 ve 8 numara çok önemli. Şu an besiktasi önde görüyorum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursun bankalar birliğinden çıkmaya kararlıysa neden parasını 7 sene sonra almaktan çekiniyo orasını anlamadım pek. 2 seneye çıkacağım diyorsun o zaman alırsın paranı. belki de bilmediğimiz farklı bir prosedür bilemedimn
çünkü sırf kendisi koymak istemiyor o parayı - Erden hariç bence herkesin cebinde akrep var - hesap istenirken tuvalete kaçar misali

adamlar 1-2 M Eu ya da 10-15 M TL neyse kişisel hayatlarından verecekler - teoride çıkılacak olan banklar birliği durumundan sonra geri alacaklar...

• sırf taraftarın gazını almak için çıtayı tanguy ndombele idrissa gueye morgan sanson gibi futbolculara çıkartırsanız, şimdi 1-2 tık altı adamı alırken gelecek tepkileri düşünürsünüz.
    ben taraftar olarak tabii ki ndombele ve gueye gelsin isterim ama bunun gerçekçi bir tarafı yok.
    hadi gueye’yi aldın diyelim, ndombele nasıl olacak?
    hadi denk geldi bir sezon kiraladık, sonraki sezon ne olacak?
    biz bunu 2019 yılında yaşadık, ki o gün kiraladıklarımız daha uygun maliyetliydi.
    halbuki potansiyeli olan iki orta saha transfer edilse, bu işler buralara gelmezdi.
    kombine satış döneminde ortalığa isimleri saldılar, şimdi de altından nasıl kalkacağız diye düşünüyorlar.
    1 ay sonra lig başlayacak. seçileli de 1 ay olacak, en azından bir 6 numara koyabilirdik.
    5 Temmuz 2022 10:48 · gurrpegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt