cüzdan dolu ama kulube sokamıyorlar. sokmanın yollarını arıyorlarmış. dursun antalyada üyelere böyle söylemiş.bunun tercümesi - cüzdan dolu değildi - dolu olsa bile içinden 200TL değil 5 TL ler çıkmış - çünkü geri amlası uzun sürecek.
Erden Timur olmasa varya şu an ne bombalanıyordu bu yönetim...
dovbyk gitmisoha normalde racon keseriz de bunlar biraz iriymis
işte onun karşıt tezide "para koyarsen sittin sene (6-7 neyse) geri alamıyorsun" - o yüzden bu devirde kimse milyoncuklarını vermiyor . Ki buda inanılması zor bir şey değil.cüzdan dolu ama kulube sokamıyorlar. sokmanın yollarını arıyorlarmış. dursun antalyada üyelere böyle söylemiş.
dovbyk gitmis
Allah allah yav
kefil olup kredi çekmeye çalışmışlar o da olmamış galiba. space de konuşuluyordu dün. konuyu 'yukarıya' götürmüşler. bakalım inş en kısa sürede çözülür.işte onun karşıt tezide "para koyarsen sittin sene (6-7 neyse) geri alamıyorsun" - o yüzden bu devirde kimse milyoncuklarını vermiyor . Ki buda inanılması zor bir şey değil.
bende dinledim onu - banka diyorki zaten kredi almışın deli gibi , daha niye vereyim gibi tutum olmuş diyorlardı. Onunda tercümesi şöyleydi "Dursun gidiyor - benim kefaletimle 20 M kredi ver , ben nede olsa her şeyi ödeyim 1 yıla kapatacağım bankalar bilriği borçlarını vs"kefil olup kredi çekmeye çalışmışlar o da olmamış galiba. space de konuşuluyordu dün. konuyu 'yukarıya' götürmüşler. bakalım inş en kısa sürede çözülür.
ona bakarsan euroleaguede cskanin sucu neydiAyrıca botheimi aldık diyelim yarın öbürsü gün krasnador haklı çıktı nasıl vericez tazminatını
dursun bankalar birliğinden çıkmaya kararlıysa neden parasını 7 sene sonra almaktan çekiniyo orasını anlamadım pek. 2 seneye çıkacağım diyorsun o zaman alırsın paranı. belki de bilmediğimiz farklı bir prosedür vardır bilemedimnbende dinledim onu - banka diyorki zaten kredi almışın deli gibi , daha niye vereyim gibi tutum olmuş diyorlardı. Onunda tercümesi şöyleydi "Dursun gidiyor - benim kefaletimle 20 M kredi ver , ben nede olsa her şeyi ödeyim 1 yıla kapatacağım bankalar bilriği borçlarını vs"
bu bence güvenilir bir yaklaşım zaten değil - beceremezsen batarız. he kusrada kimse bakmasın bazı düzmantık yorumcularda sert eleştirmekte haklı....Cüzdan falan sallamayacaksın o zaman.
Melo bizden sonra İnter yaptı, başka bir seviyeydi.şu bahsi geçen 6 numaralara ve genele bakıyorum da Melo efsaneymiş gerçekten.. çoğu kağnıdan hallice..
çünkü sırf kendisi koymak istemiyor o parayı - Erden hariç bence herkesin cebinde akrep var - hesap istenirken tuvalete kaçar misalidursun bankalar birliğinden çıkmaya kararlıysa neden parasını 7 sene sonra almaktan çekiniyo orasını anlamadım pek. 2 seneye çıkacağım diyorsun o zaman alırsın paranı. belki de bilmediğimiz farklı bir prosedür bilemedimn