Erden neden dönüyor kardesim yok sana bayram önce transfer
Erden neden dönüyor kardesim yok sana bayram önce transfer
bu hafta 2 transfer gelecek dendi zar zor Portekizli Fatih Öztürk gelecek bugün
Duyum var mi admirimBen olsam MM'yi şutlar Muleka'yı alırdım.
Onyekuru gitsin kumda oynasın futbolculukla alakası yok işine saygısı yok gittiği her takımdan biz hariç teneke bağlanarak gönderiyorlar yeteneksiz koşsun dursun ancasergio
gueye
bozok
müldür
sorloth
pedro
bana kalırsa bir tane de onyekuru eklesek iyi olurdu. tam bir joker.
Biz de teneke baglayip yolladik. Aradan zaman gecince tekrar kiymete bindiOnyekuru gitsin kumda oynasın futbolculukla alakası yok işine saygısı yok gittiği her takımdan biz hariç teneke bağlanarak gönderiyorlar yeteneksiz koşsun dursun anca
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yolu buraya düşmez daha ya ama bence güzel katlı verirdiDiagne ve Gomis satilirsa, veyahut Mostafa, yerine kim gelebilir diye dusundum, Seferovic'i hic tutmam o zaman bunu kirala daha iyi:
Ekli dosyayı görüntüle 166992
Juventusa donmek istiyormusDiagne ve Gomis satilirsa, veyahut Mostafa, yerine kim gelebilir diye dusundum, Seferovic'i hic tutmam o zaman bunu kirala daha iyi:
volkan konağın pas atabileni diyorsunbu hafta 2 transfer gelecek dendi zar zor Portekizli Fatih Öztürk gelecek bugün
BıddıkõBugün kap var arkadaşlar müsterih olunuz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Juventus istemedigi icin geri yollamis.Juventusa donmek istiyormus
VınlaDuyum var mi admirim
gördüğüm en overrated oyuncu diyebilirim ne golcülüğü first class ne de oyuna katkısı first class. Menajeri sürekli çok yüksek bedellerle sağa sola götürüyor ama bence hepsinde hayal kırıklığıydı(beklentiye nazaran)Diagne ve Gomis satilirsa, veyahut Mostafa, yerine kim gelebilir diye dusundum, Seferovic'i hic tutmam o zaman bunu kirala daha iyi: