mulekanın kapanan takımlara karşı oyun kurulumda nasıl bir katkısı var ben hiç öyle bir maçını izleyemedim.Ben olsam MM'yi şutlar Muleka'yı alırdım.
mulekanın kapanan takımlara karşı oyun kurulumda nasıl bir katkısı var ben hiç öyle bir maçını izleyemedim.Ben olsam MM'yi şutlar Muleka'yı alırdım.
Sal pedroyu artıkBu menajer isinde bir tuhaflik var. Italyada hic haber yok bu konu hk.
Bende bu şekilde düşünüyorum özellikle cicaldao hakkinda.Cicaldau ve morutanı çok itin bi yerine dokmaya gerek yok cica özellikle bı sene iyi skor katkısı vericek takıma
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav yalan zaten 2.6 m para istediği muhtemelen düşürmeye çalışıyorlardır ücreti ondan. Menajerlik kadar şerefsiz bir kurum yok UEFA FIFA izlemeye devam etsin tefecilik bildiğinBu menajer isinde bir tuhaflik var. Italyada hic haber yok bu konu hk.
CDS 48-72 saat süre içinde belli olur demiş.Bu menajer isinde bir tuhaflik var. Italyada hic haber yok bu konu hk.
Top class takimlar icin dediklerine katiliyorum ama burada kral olabilir.gördüğüm en overrated oyuncu diyebilirim ne golcülüğü first class ne de oyuna katkısı first class. Menajeri sürekli çok yüksek bedellerle sağa sola götürüyor ama bence hepsinde hayal kırıklığıydı(beklentiye nazaran)
Haklısın renktaşım bizim gibi takımlar içinde üst düzey bir futbolcu ne yazık ki. Adamların sağ bekte beğenmediği lucas neill bizde kral bir stoper sayılıyordu.Top class takimlar icin dediklerine katiliyorum ama burada kral olabilir.
Bu herifi görünce sinirlerim zıplıyor alıcısı falan yok mu yav bunun gitsin
O yönde iyi bir adam değil ama MM de değil. İkisi de fizikleriyle oynayan adamlar, Muleka daha hızlı ve daha iyi bitirici.mulekanın kapanan takımlara karşı oyun kurulumda nasıl bir katkısı var ben hiç öyle bir maçını izleyemedim.
Cicaldau kötü bir oyuncu değil. Bu adama ilk salladığım günle aynı noktadayım, sorumluluk almıyor.Bende bu şekilde düşünüyorum özellikle cicaldao hakkinda.
Arkasında Berkan ve Taylan gibi 2 kazma oynadığı için bu sene ne oynadığını anlamadık ama sağlam 6 ve 8 ile çok farklı olacaktır.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi