GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 411

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,9K
Sayfa
411/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
william carvalho veya gueye hangisi olursa olsun faydalı transfer. iki sezondur o mevkinin oyuncusu olmayan bir adamı izliyoruz. kim gelirse gelsin farkını ortaya koyar.

Yalnız o da sadece iki yıl üst düzey performans verdiğini ve geç parladığını söyledi övgüsüne rağmen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru, ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben. Bugün bir haber gördüm, 2009 yılında adama 30 milyon serbest kalma maddesi eklemişler. Yani bence potansiyeli zaten taaa 17 yaşında bile görünüyormuş ama geç parlamış, epey geç.
Tabii Kante, Vardy, Bakka gibi örnekler var. Mesela Savanier de öyle oldu. 1 senelik performansa o paralar verilmez dedik haklı olarak ama şimdi adam Fransa milli takımına kadar yükseldi.

ben kazımcanın gerçek düşüncelerini beyanat haline getirdim, bir sol bek 88 numara giyiyorsa net caner hayranıdır tutup da röportajda bunu söyleyecek hali yok tabi, cezam neyse yemeye hazırım
images

Bu arada galiba fifa bu konular icin ozel bir hak cikarmamismiydi bundan 2 3 sene once? Raiolo yasasimiydi neydi oylede isim koymustu avrupa basini.

Transferde Futbolcunun aldigi maasin belli bir yuzdesini gectigi taktirde menajer komisyonu, futbolcuya o menajerle yaptigi mukavelede fesih hakki verdiler.

O olayi yanlis hatirlamiyorsan joaoda bitiyor hersey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt