Gundem nedur kim geldi kim gitti mapusta takip edemedik
Ulan naciYasaklı kaynak ha onu bu şekilde yazmakda yasak raporladım.
Adnan januzaj bombası gelecekadam boşta sözleşmeside yok kimseyle.
Cagliarinin td si pedronun menajerinin ahbabiymis reis pedro menajerine ulasamayinca hocasina patlamisAdamin ne sucu var kardesim menejerin sutla Gel
Cüce Caner Erkin yaparsam kullanır mısın @Egemen Bayrakdusuncelerinizi beyanat haline getirecek olursak siz de mazosist olabilir misiniz acaba ?
@Doruk Ata TANRIVERDİ renkdasimiza uygun bir avatar hazirlayalim ceza olarak
Doğru, ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben. Bugün bir haber gördüm, 2009 yılında adama 30 milyon serbest kalma maddesi eklemişler. Yani bence potansiyeli zaten taaa 17 yaşında bile görünüyormuş ama geç parlamış, epey geç.Yalnız o da sadece iki yıl üst düzey performans verdiğini ve geç parladığını söyledi övgüsüne rağmen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu tür iliskilerden uzak duralim. Biraz daha arastirirsak mafyatik bir organizasyon cikar altindan vinla joaoaoaaCagliarinin td si pedronun menajerinin ahbabiymis reis pedro menajerine ulasamayinca hocasina patlamis
ben kazımcanın gerçek düşüncelerini beyanat haline getirdim, bir sol bek 88 numara giyiyorsa net caner hayranıdır tutup da röportajda bunu söyleyecek hali yok tabi, cezam neyse yemeye hazırım
Bir daha dybala dersen uçarım sana AhmetOha dybala mi
Hazard diyebilir miyizBir daha dybala dersen uçarım sana Ahmet
Transfer için en son sana ceza vermiştim ve KAP gelmişti.Oha dybala mi