GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 442

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,3K
Sayfa
442/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şöyle birşey olabilir mi,8jk ve fenerin ödemeleri seneye başlıyormuş galiba diyelimki rte devam etti bu kekolar borcu ödemeye başlamadan oteletme şansları luksleri varmı ?
Alemin kerizi biz olacakmisiz gibi bir his var içimde tabiki söylediğim adaletin olduğu bir ülkede mümkün değil ama burada dönen rüşvetler el altından paralarla yapılamaz diyebilirmiyiz
Seneye o taksitler cücük kadar kalacak BB kurtardı kulüpleri bence.

aslında 10 numara icin bi cılgınlık yapıp ben arfa ile 1 artı 1 imzalardım :D
1657295515564.webp

Reis siz ne istiyorsunuz bir karar verin yav

Takım nakte çevirip satacak adam kaynıyor.

Yüksek bonservis az maaşa laf ediyorsunuz.
Yüksek maaş az bonservise laf ediyorsunuz.
Berkan gibi ortalama maliyetlere laf ediyorsunuz.

Nokta atışıyle 2 bonservis 1 maaşa iyi adamlar 5te 1 tutar herkes 1i hatırlar ama arkada tutmayan 4lü var.

Kanatlar genç olacaksa orta sahaya 2 net adam şart. Geri dönüşü olmasın ama 3-4 sene katkı versin yeter.

Millet futbolcuyu konuşmuyor artık, daha adamın haberi çıktığında hemen bu kadar para fazla değil mi diye başlıyor cümleler, kardeşim yeni spor yasası çıkmış zaten başkan yönetim kurulu bildiğin başlarını koymuşlar ortaya, salın bi kardeşim adamları hesabını kitabını yapıyorlardır

Reis siz ne istiyorsunuz bir karar verin yav

Takım nakte çevirip satacak adam kaynıyor.

Yüksek bonservis az maaşa laf ediyorsunuz.
Yüksek maaş az bonservise laf ediyorsunuz.
Berkan gibi ortalama maliyetlere laf ediyorsunuz.

Nokta atışıyle 2 bonservis 1 maaşa iyi adamlar 5te 1 tutar herkes 1i hatırlar ama arkada tutmayan 4lü var.

Kanatlar genç olacaksa orta sahaya 2 net adam şart. Geri dönüşü olmasın ama 3-4 sene katkı versin yeter.

zaten öyle yazıyor ya

ben geçen seneki stratejiyi yanlış bulmadığımı hep söylüyorum

beğenmediğim adamlar veya bonservisi yüksek bulduğum oldu

2 tane net adam al sorun yok oliveira ve gueye diyelim

yanına seferovic , yanına boateng, arkaya carvalho, efecan...

bunlar olursa tabi

yok merti alalım solbakken alalım yanına da gueye koyalım diyorlarsa zaten sorun yok

Imkansiz bence. Tahminim 3m bonservis 300k bonus 3+1 kontrat 2.25 garanti ucret 500k bonuslar

Bonservis felaket dusuk cok sasirdim acikcasi. Kontrat epey tuzlu hele bizim etimiz budumuz dusunulunce ama daha azina daha iyisini bulmak da pek mumkun degil

Beni tek endiselendiren sey Selcuk neydi ne oldu aynisi Sergio icin de gecerli olabilir. Asiri benziyor kariyerleri

Kesinlikle katılıyorum..Belki selçukla aradında azda olsa kalite farkı vardır.Ama fiziksel yapı olarak aynısı..Yaşlandıkca çekilmez hale gelen bir fizik yapısı.Kesinlikle kötü oyuncu değil.Buradan bu anlam çıkmasın.Dört senelik anlaşma çok..Sıkıntı olabilir.

Benim görüşüm sergio geldiyse 10 no gibi oynatmak lazım.Fazla koşturmamak lazım.Bu durumda pedroya gerek kalmaz.

Sergionun arkasına 6-8 iki tane atletik yapısı iyi oyuncu koymak lazım.
Mesela torreira-ndombele-gueye-carvalho gibi oyuncuların hepsi olur.İsimlere takılı kalmayalım.Onlar olmaz başkası olur.Ama genel olarak Ağır oyunculardan kurulu takım kurmayalım.
Ama Allah rızası için orta sahada hılzı,atletik en az bir tane oyuncu olsun.

***- sergio-petro
Bu ikilinin yanına kim gelirse gelsin sıkıntı olur gibi..birde kanatlarsaki defansif zaafiyeti düşününce daha çok zorlanırız diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt